Lessen & workshops

AANBOD

Ben je op zoek naar een aanvulling op het reguliere lesprogramma? Wij bieden diverse kortlopende lessenseries en (eenmalige) workshops aan. Er is van alles mogelijk; projecten en workshops die eenmalig of in een reeks afgenomen worden. Tijdens een kennismakingsgesprek brengen we de wensen in kaart en kijken we naar een geschikte vorm. Het lesprogramma dat daaruit ontstaat is maatwerk!  
 
Kijk hieronder welke lessen en workshops we hebben. Je kan de filterknop gebruiken om een overzicht te krijgen van het aanbod dat geschikt is voor jouw onderwijssoort. Zo hebben we bijvoorbeeld lessenseries die speciaal ontwikkeld zijn voor kinderen in het speciaal (basis)onderwijs.   

Kies hier de schoolsoort

  • Reset

Voorschoolse oriëntatie

Kunstonderwijs begint niet pas bij aanvang van school en het stopt ook niet als de schoolbel gaat. Wij bieden al kunstlessen voor VVE’s en verzorgen aanbod voor BSO’s.

SO

Rap voor z’n Raap

Tijdens Rap voor z’n Raap krijgen leerlingen de ruimte om hun eigen verhaal te vertellen en hun creativiteit te verwerken in een video.

SO

Festival GAAF (on tour)

Een dag vol kunst, durf en talent in theater de Vaillant of op school.

SO

Droomweg

In deze lessenserie krijgen leerlingen de kans om stapsgewijs en in een veilige omgeving te ontdekken wat hun onaangeraakte talent is.

PO SO VO

Kunst in de wijk

Wij verbinden jong en oud met elkaar en geven op die manier de kunstlessen een maatschappelijk karakter.

VO

Beroepsoriëntatie

Leerlingen via kunstlessen helpen met hun loopbaanoriëntatie? Dat kan!

PO SO

Maak kennis met de kunstenaar

In Maak kennis met de kunstenaar ontmoeten leerlingen een kunstenaar op school of op een externe locatie (zoals een muziekstudio).

Kunstzinnige oriëntatie

Tijdens Kunstzinnige Oriëntatie krijgen leerlingen muziekles of volgen zij een kunstzinnige cursus en ontdekken ze of ze hier meer mee willen doen.

PO SO VO

Kunstexplosie

Een hele ochtend, middag of zelfs een hele dag afwisselend bezig zijn met kunst? Dat kan tijdens onze kunstexplosie!

PO SO

Ontdek het orkest

Hoe leer je het meest over een orkest? Door het zelf mee te maken natuurlijk! Van componeren, naar repeteren en dirigeren, alles komt aan bod.

PO SO

Verlengde schooldag

Een kunstzinnige invulling tijdens de Verlengde Schooldag? Dat kan! Er zijn mogelijkheden in álle kunstdisciplines, bekijk snel ons aanbod.

Ook samenwerken met KOO?

Logo KOO

KOO

Mijn KOO