Wij verzorgen kunstonderwijs op scholen, bij maatschappelijke organisaties en voor zakelijke partners door heel Den Haag. Dit varieert van langlopende leerroutes tot eenmalige workshops. In veel gevallen werken meerdere kunstvakdocenten uit verschillende disciplines met elkaar samen binnen een project en steeds vaker gebeurt dat interdisciplinair.

Ons netwerk is diepgeworteld in de Haagse kunst- en cultuursector. Door de vele samenwerkingspartners en duurzame relaties met scholen krijgen kunstvakdocenten de ruimte om te werken op de plek die aansluit bij hun wensen. Het inzetten van eigen kwaliteiten en ontwikkeling staat centraal. Hierdoor ontstaat professioneel kunstonderwijs waarbij het beste in de leerling of deelnemer naar boven wordt gehaald.

Om dit te realiseren is er contact tussen de kunstvakdocent en de projectleider bij KOO. Na een kennismakingsmakingsgesprek krijgt de docent een persoonlijke projectleider. Gedurende de samenwerking staat de projectleider klaar voor vragen en begeleiding waar wenselijk. Wij verzorgen de organisatorische kant zodat de docent kan doen waar die gelukkig van wordt: lesgeven.

 

Benieuwd naar onze vacatures? Je vindt onze vacatures hier.

Schrijf je in als docent

OOK: onderzoek, ontwikkeling & kennisdeling

Wij organiseren kunstonderwijs, juist daar waar het niet vanzelf gaat. Dit betekent dat wij kunstonderwijs toegankelijker maken voor iedereen en specifiek voor doelgroepen voor wie kunstbeoefening niet vanzelfsprekend is. Bijvoorbeeld senioren die te maken hebben met ouderdomsproblematiek of kinderen met een lichamelijke of geestelijke uitdaging. Onze kunstvakdocenten kunnen werken met al deze verschillende doelgroepen. Wanneer een docent geïnteresseerd is om met een nieuwe doelgroep te gaan werken bieden wij de gelegenheid tot bijscholing. Op deze manier kunnen de docenten zich blijven ontwikkelen.

Wij zijn nieuwsgierig naar nieuwe kunstvormen en ontwikkelingen op het gebied van pedagogiek en didactiek in het onderwijs. Gedurende het schooljaar organiseren wij diverse intervisie- en inspiratiesessies. Dit gebeurt zowel op locatie als in de online Docentenkamer. In deze digitale Docentenkamer kunnen alle docenten van KOO samenkomen om eigen kennis en ervaringen te delen met vakgenoten. Via de docentennieuwsbrief en de projectleider worden de docenten op de hoogte gehouden van de mogelijkheden op het gebied van bijeenkomsten, bijscholing en ontwikkeling.

Inschrijven

Na het invullen van het formulier ontvang je automatisch een bevestiging per e-mail. Wij nemen jouw aanmelding in behandeling en nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Na een kennismakingsgesprek kunnen we je inschrijven in ons docenten community waarna we je passende vacatures kunnen aanbieden en je op de hoogte kunnen houden van de laatste nieuwtjes in het kunstonderwijs.

  • Optioneel: Vul hier alvast je motivatie in eventueel aangevuld met cv.
  • Max. bestandsgrootte: 500 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Kennismaken met KOO?