Werken met KOO

Schrijf je in als docent

Wij verzorgen kunstonderwijs op scholen, bij maatschappelijke organisaties en voor zakelijke partners door heel Den Haag. Dit varieert van langlopende leerroutes tot eenmalige workshops. In veel gevallen werken meerdere kunstvakdocenten uit verschillende disciplines met elkaar samen binnen een project en steeds vaker gebeurt dat interdisciplinair.

Ons netwerk is diepgeworteld in de Haagse kunst- en cultuursector. Door de vele samenwerkingspartners en duurzame relaties met scholen krijgen kunstvakdocenten de ruimte om te werken op de plek die aansluit bij hun wensen. Het inzetten van eigen kwaliteiten en ontwikkeling staat centraal. Hierdoor ontstaat professioneel kunstonderwijs waarbij het beste in de leerling of deelnemer naar boven wordt gehaald.

Om dit te realiseren is er contact tussen de kunstvakdocent en de projectleider bij KOO. Na een kennismakingsmakingsgesprek krijgt de docent een persoonlijke projectleider. Gedurende de samenwerking staat de projectleider klaar voor vragen en begeleiding waar wenselijk. Wij verzorgen de organisatorische kant zodat de docent kan doen waar die gelukkig van wordt: lesgeven.

Benieuwd naar onze vacatures? Je vindt onze vacatures hier.

Praktische informatie

Lijkt het je leuk om als kunstvakdocent voor ons te werken op één van onze scholen, binnen het sociaal-maatschappelijk domein of de binnen- en buitenschoolse educatie? Om samen te werken vragen we van jou het volgende: 

  • Een afgeronde kunstvakopleiding, lesbevoegdheid en/of aantoonbare relevante werkervaring
  • Een VOG (wij kunnen helpen bij de aanvraag hiervan)

Bij een samenwerking is er sprake van een raamovereenkomst. Wij staan voor fair practice en bieden een eerlijk tarief. Het vaste lesuurtarief dat we hanteren wordt jaarlijks geïndexeerd. Afhankelijk van het project wordt gekeken of er ontwikkelings- en/of voorbereidingsuren kunnen worden opgenomen in de opdracht.

Het werk van de kunstvakdocent wordt altijd geborgd en inzichtelijk gemaakt voor de school of de samenwerkingspartner. Dit doen we via onze digitale leeromgeving In de Wolken. De docent plaatst het lesmateriaal in deze online omgeving. De docent kan ook gebruik maken van eerder gemaakt lesmateriaal.

Bij de start van een samenwerking ontvangt de docent een heldere werkopdracht. Wij zorgen altijd voor een vlotte betaling en goede bereikbaarheid van medewerkers voor vragen en ondersteuning. Daarnaast bieden we docenten de mogelijkheid eventueel eigen cursusaanbod op onze website te zetten. 

 

Inschrijven

Na het invullen van het formulier ontvang je automatisch een bevestiging per e-mail. Wij nemen jouw aanmelding in behandeling en nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Na een kennismakingsgesprek kunnen we je inschrijven in ons docenten community waarna we je passende vacatures kunnen aanbieden en je op de hoogte kunnen houden van de laatste nieuwtjes in het kunstonderwijs.

Naam(Vereist)
Hoofddiscipline(Vereist)
Wil je ingezet worden (of ben je inzetbaar) bij projecten op scholen?
Wil je ingezet worden (of ben je inzetbaar)in Maatschappelijke projecten?
Hoe ben je inzetbaar?(Vereist)
Voor welke doelgroep ben je inzetbaar?(Vereist)
Heb je een lesbevoegdheid?(Vereist)
Ben je als zelfstandige ingeschreven bij de K.v.K?(Vereist)
Optioneel: Vul hier alvast je motivatie in eventueel aangevuld met cv.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Kennismaken met KOO?