Hugo van den Hoek Ostende. Functie: Interim directeur
Hugo van den Hoek Ostende. Functie: Interim directeur

Hugo van den Hoek Ostende Interim directeur

Tijdelijk neem ik de taak als directeur op mij. Mijn taak is te zorgen dat het team zich helemaal kan focussen op de dingen waar zij goed in zijn.

Waarom ben je bij KOO gaan werken?

Gertjan vroeg mij of ik ruimte had om in te springen. Die had ik gelukkig, want ik vind KOO een hele mooie organisatie. Het motto ‘kunsteducatie brengen waar deze niet vanzelfsprekend is’ vind ik een prachtig uitgangspunt.

Wat vind je leuk/mooi aan je werk bij KOO?

Ik zou zeggen: ga eens kijken bij de activiteiten die vanuit KOO georganiseerd worden. Bezoek bijvoorbeeld Festival GAAF voor leerlingen in het speciaal onderwijs of neem een kijkje bij de workshops die georganiseerd worden voor kwetsbare ouderen.

Heb je gestudeerd? Zo ja, wat heb je gestudeerd? Of wat studeer je nu?

Ooit heb ik eerst orthopedagogiek gestudeerd, maar direct daarop heb ik mijn passie gevolgd en zodoende heb ik zang en koordirectie aan het Rotterdams Conservatorium gestudeerd.

Waar houd je je buiten werk mee bezig?

In Gouda ben ik voorzitter van Buurthuis de Speelwinkel en voor het Prins Bernhard Cultuurfonds Zuid-Holland ben ik nog actief in de rol als ambassadeur. Mijn hobby’s zijn lezen (fictie en non-fictie), culturele bezoeken, fietsen en reizen.