Dennis Weverling Financieel Administrateur

Ik ben financieel administrateur bij KOO. Kort samengevat ben ik verantwoordelijk voor het uitvoeren van de boekhouding van KOO.

Waarom ben je bij KOO gaan werken?

Ik ben bij KOO terechtgekomen als externe kracht in een assisterende rol. Van hieruit heb ik steeds meer werkzaamheden opgepakt. Na een jaar als gedetacheerde te zijn ingehuurd door KOO, is mij een contract aangeboden om bij KOO in loondienst te treden. Inmiddels ben ik alweer 5 jaar met plezier in dienst! Mijn motivatie behaal ik door dusdanig in control te zijn van onze financiën en processen, dat de financiering optimaal kan worden ingezet om kunstonderwijs te realiseren.

Wat vind je leuk/mooi aan je werk bij KOO?

Eén van de dingen die KOO bijzonder maakt is het hechte team waar ik deel van mag uitmaken.

Daarnaast ben ik vaak het directe aanspreekpunt voor docenten wanneer het over financiën gaat. Het contact met docenten uit de docentencommunity en het kunnen bieden van een stukje service zorgt voor een extra dosis energie 😊

Waarom vind jij het werk dat KOO doet belangrijk?

Naar mijn mening kan en moet KOO, als grote aanbieder van kunstonderwijs in Den Haag, een belangrijke rol vervullen. Zowel in de uitvoering van kunstlessen waarmee wij zoveel mogelijk doelgroepen met kunst in aanraking laten komen als op het gebied van andere actuele onderwerpen, waaronder het voldoen aan Fair Practice binnen de kunstsector. Hiernaast vervult KOO steeds meer een verbindende rol tussen docenten die als zelfstandige kunstvakdocent werkzaam zijn. Dit lijkt mij, onder andere vanwege kennisdeling, maar ook simpelweg vanwege het sociale aspect zeer waardevol!

Heb je gestudeerd? Zo ja, wat heb je gestudeerd? Of wat studeer je nu?

Na het afronden van de middelbare school had ik niet direct een idee in welke richting ik mij wilde ontwikkelen. Om deze reden ben ik direct aan het werk gegaan. Toen ik bij KOO in dienst kwam heb ik naast het werk het studeren opgepakt. Inmiddels heb ik het diploma Moderne Bedrijfsadministratie behaald. Op dit moment ben ik niet aan het studeren, maar de behoefte om in de toekomst door te studeren bestaat wel.

Waar houd je je buiten werk mee bezig?

Buiten het werk ben ik veel aan het sporten. Ik ben vooral veel op de fiets te vinden. Zowel op het asfalt als door het bos. Naar buiten gaan is voor mij essentieel om gelukkig door het leven te gaan 😊

Wat is jouw (creatieve) talent? En waar ben je ontzettend slecht in?

Bij KOO heb ik, met dank aan een ex-collega die ook als circusdocent werkzaam was, leren jongleren. Hier bleek ik aanleg voor te hebben. Het rijden op een éénwieler gaat mij minder goed af.

Wat zou je graag zelf nog willen leren?

Het rijden op een éénwieler 😉