KOO’S kiekjes

Binnen onze projecten/workshops worden vele mooie kunstwerken gemaakt, door jong en oud, altijd onder begeleiding van de vakdocenten. In KOO’s kiekjes wordt dit maakproces zichtbaar gemaakt. Eigenlijk een ‘kiekje’ achter de schermen.

Zelf een kiekje indienen? Dat kan! Gebruik daarvoor onderstaand formulier of mail ons

Een kiekje indienen
  • Reset

Er is geen gedicht zonder tekening


Er is geen gedicht zonder tekening

Volgens Joop is er geen gedicht zonder tekening. Moeilijk om het mee oneens te zijn, want een beeld zegt soms meer dan 1000 woorden. In deze drie kiekjes zijn deelnemers van verschillende projecten met verbeelding aan de slag gegaan.

Partner: Saffier, Theater de Vaillant

1 maart 2023


Vislucht


Vislucht

Op de Haagse Markt vind je de mooiste vissen, onderwerp van onze les: een scholletje, een geep, kabeljauw maar ook meer exotische vissen zoals een Surinaamse moerasvis: de kwikwi. Het resultaat mocht er zijn, maar je moet wel tegen de vislucht kunnen...

Partner: Florence

16 februari 2023


Klein Kunstje met de buurvrouw


Klein Kunstje met de buurvrouw

"Een gezellige middag gehad met mijn Ruurse buurvrouw en Klein Kunstje ‘tekenen met een fineliner’. De buurvrouw had goed voor de randvoorwaarden gezorgd."

Partner: fonds 1818

7 februari 2023


Het Indonesische landschap


Het Indonesische landschap

Schilderijen met een Indonesisch landschap worden vaak gekleurd door een vulkaan of een berg, sawa's en rivieren. Ook palmbomen, waringin of de flamboyant schitteren op de vergezichten.

Partner: Stichting Pelita, Museum Sophiahof

12 januari 2023


Je eigen werk insturen

Wij vinden het ontzettend leuk om werk te zien wat gemaakt is tijdens een van onze creatieve activiteiten. Daarom roepen we iedereen op hun werk te delen zodat iedereen elkaars werk kan bewonderen en elkaar kan inspireren.

Naam
Denk aan: Kleuren van Vroeger, Droomweg, KunstKnuffel, Zomer/winterschool, Kopi Kecil Krea, Tijd voor Kunst!, op school, enz.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Lukt het niet? Stuur ons dan een mail met jouw werk naar marketing@koo.nl