KOO’S kiekjes

Binnen onze projecten/workshops worden vele mooie kunstwerken gemaakt, door jong en oud, altijd onder begeleiding van de vakdocenten. In KOO’s kiekjes wordt dit maakproces zichtbaar gemaakt. Eigenlijk een ‘kiekje’ achter de schermen.

Zelf een kiekje indienen? Dat kan! Gebruik daarvoor onderstaand formulier of mail ons

Een kiekje indienen
  • Reset

Kunstkaarten


Kunstkaarten

Tijdens de lessen van Kleuren van Vroeger worden prachtige kunstkaarten gemaakt!

Partner: Florence

15 februari 2024


Gegrepen zijn door het zelf creëren


Gegrepen zijn door het zelf creëren

Docent Astrid Dekker maakte een ondergrond die ingeschilderd kon worden. Zo was iedereen gegrepen door het 'zelf creëren' en durfden de deelnemer steeds meer. Ook deelnemers met (door ziekte) beperkte mogelijkheden.

Partner: Florence

23 januari 2024


Vislucht


Vislucht

Op de Haagse Markt vind je de mooiste vissen, onderwerp van onze les: een scholletje, een geep, kabeljauw maar ook meer exotische vissen zoals een Surinaamse moerasvis: de kwikwi. Het resultaat mocht er zijn, maar je moet wel tegen de vislucht kunnen...

Partner: Florence

16 februari 2023


Je eigen werk insturen

Wij vinden het ontzettend leuk om werk te zien wat gemaakt is tijdens een van onze creatieve activiteiten. Daarom roepen we iedereen op hun werk te delen zodat iedereen elkaars werk kan bewonderen en elkaar kan inspireren.

Naam
Denk aan: Kleuren van Vroeger, Droomweg, KunstKnuffel, Zomer/winterschool, Kopi Kecil Krea, Tijd voor Kunst!, op school, enz.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Lukt het niet? Stuur ons dan een mail met jouw werk naar marketing@koo.nl