KOO’S kiekjes

Binnen onze projecten/workshops worden vele mooie kunstwerken gemaakt, door jong en oud, altijd onder begeleiding van de vakdocenten. In KOO’s kiekjes wordt dit maakproces zichtbaar gemaakt. Eigenlijk een ‘kiekje’ achter de schermen.

Zelf een kiekje indienen? Dat kan? Gebruik daarvoor onderstaand formulier of mail ons

Een kiekje indienen
  • Reset

Batik Anders


Batik Anders

Batikken is een manier om een geweven stof met verf van een decoratie te voorzien. Tijdens deze workshops gingen de deelnemers aan de slag met de kunst van Batik, maar dan net even anders.

Partner: Museum Sophiahof, Stichting Pelita

18 juli 2023


De Javaanse schaduwpop


De Javaanse schaduwpop

Geïnspireerd op Yogya en Wayang Kulit poppen maakten deelnemers van Kopi Kecil Krea een eigen creatie. In plaats van leer gebruikten ze hiervoor een 3D pen. Prachtige creaties, waarbij de invloeden van de Javaanse schaduwpop zeker zichtbaar zijn.

Partner: Museum Sophiahof, Stichting Pelita

21 maart 2023


Het Indonesische landschap


Het Indonesische landschap

Schilderijen met een Indonesisch landschap worden vaak gekleurd door een vulkaan of een berg, sawa's en rivieren. Ook palmbomen, waringin of de flamboyant schitteren op de vergezichten.

Partner: Stichting Pelita, Museum Sophiahof

12 januari 2023


Je eigen werk insturen

Wij vinden het ontzettend leuk om werk te zien wat gemaakt is tijdens een van onze creatieve activiteiten. Daarom roepen we iedereen op hun werk te delen zodat iedereen elkaars werk kan bewonderen en elkaar kan inspireren.

Naam
Denk aan: Kleuren van Vroeger, Droomweg, KunstKnuffel, Zomer/winterschool, Kopi Kecil Krea, Tijd voor Kunst!, op school, enz.
Max. bestandsgrootte: 500 MB.
Lukt het niet? Stuur ons dan een mail met jouw werk naar marketing@koo.nl