KOO’S kiekjes

Binnen onze projecten/workshops worden vele mooie kunstwerken gemaakt, door jong en oud, altijd onder begeleiding van de vakdocenten. In KOO’s kiekjes wordt dit maakproces zichtbaar gemaakt. Eigenlijk een ‘kiekje’ achter de schermen.

Zelf een kiekje indienen? Dat kan! Gebruik daarvoor onderstaand formulier of mail ons

Een kiekje indienen
  • Reset

Een briefje van de Wauwauw-vogel


Een briefje van de Wauwauw-vogel

"Leerlingen moesten op zoek naar eigenaar van het nestje wat ik had gemaakt. Er zat ook een brief bij van de Wauwauw-vogel, of ik op z'n nestje wilde passen.De kinderen moesten me helpen met tekeningen van de Wauwauwvogel, want ik weet niet hoe hij eruitziet."Juf Esther

Partner:

14 november 2023


het Pretpark van de Verandering


het Pretpark van de Verandering

Theatervormgever Judith begeleidt leerlingen in het bedenken van een attractie die de wereld verbetert. Er ontstonden mooie ideeën: Recycle-achtbaan, 3dBril die toont wat er gebeurt als je 'als boom' omgekapt wordt, een zweefmolen die tegelijkertijd de lucht zuivert, enz.

Partner: Basisschool Cosmicus

7 februari 2023


Je hoeft het niet mooi of lelijk te vinden


Je hoeft het niet mooi of lelijk te vinden

Walther laat voorbeelden liet zien van een Ursonate en Stripsody. “Waarom doen mensen dit?” vraagt een groep 6 leerling. Walther antwoordt: “Kunstenaars proberen de grens op te zoeken wat mooi en lelijk is. Experimenteren en uitproberen. Zo ontdek je nieuwe dingen.”

Partner: OBS Houtrust


Cajon les


Cajon les

Leerling: “Ik tel tot 10”. Roel: “Nee dat is te lang. We tellen tot 4”. Leerling: “Ow dat is ook altijd bij muziek”. Roel: “En welke les hebben wij nu? 😀

Partner: Christelijke Montessorischool (CMS) De Abeel

24 januari 2023


Je eigen werk insturen

Wij vinden het ontzettend leuk om werk te zien wat gemaakt is tijdens een van onze creatieve activiteiten. Daarom roepen we iedereen op hun werk te delen zodat iedereen elkaars werk kan bewonderen en elkaar kan inspireren.

Naam
Denk aan: Kleuren van Vroeger, Droomweg, KunstKnuffel, Zomer/winterschool, Kopi Kecil Krea, Tijd voor Kunst!, op school, enz.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Lukt het niet? Stuur ons dan een mail met jouw werk naar marketing@koo.nl