KOO’S kiekjes

Binnen onze projecten/workshops worden vele mooie kunstwerken gemaakt, door jong en oud, altijd onder begeleiding van de vakdocenten. In KOO’s kiekjes wordt dit maakproces zichtbaar gemaakt. Eigenlijk een ‘kiekje’ achter de schermen.

Zelf een kiekje indienen? Dat kan! Gebruik daarvoor onderstaand formulier of mail ons

Een kiekje indienen
  • Reset

Kunstmakersworkshop


Kunstmakersworkshop

Tijdens de kunstmakersworkshops 'Ontmoeting met MuzeVerheul' ervaren deelnemers hoe je in alle vijf hoofdvormen van kunst, met niets, zelf iets kunt creëren.

Partner:

10 april 2024


het Pretpark van de Verandering


het Pretpark van de Verandering

Theatervormgever Judith begeleidt leerlingen in het bedenken van een attractie die de wereld verbetert. Er ontstonden mooie ideeën: Recycle-achtbaan, 3dBril die toont wat er gebeurt als je 'als boom' omgekapt wordt, een zweefmolen die tegelijkertijd de lucht zuivert, enz.

Partner: Basisschool Cosmicus

7 februari 2023


Je eigen werk insturen

Wij vinden het ontzettend leuk om werk te zien wat gemaakt is tijdens een van onze creatieve activiteiten. Daarom roepen we iedereen op hun werk te delen zodat iedereen elkaars werk kan bewonderen en elkaar kan inspireren.

Naam
Denk aan: Kleuren van Vroeger, Droomweg, KunstKnuffel, Zomer/winterschool, Kopi Kecil Krea, Tijd voor Kunst!, op school, enz.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Lukt het niet? Stuur ons dan een mail met jouw werk naar marketing@koo.nl