Vind je weg naar inclusief vrijetijdsaanbod: ontdek De Bruiserij in Den Haag

Over de Bruiserij

Kunstbeoefening is niet alleen leuk en ontspannend, maar ook belangrijk. Het stimuleert creativiteit, vergroot zelfvertrouwen, bevordert verbinding met anderen en geeft energie en zingeving. Wij vinden daarom dat kunstbeoefening voor iedereen toegankelijk moet zijn, ongeacht fysieke, mentale of andersoortige uitdagingen.

Omdat het vinden van een geschikte cursus soms lastig kan zijn, hebben we het diverse aanbod in de stad gebundeld. Met oog op inclusie, want de cursussen op De Bruiserij zijn toegankelijk voor een brede doelgroep. Benieuwd welke toegankelijke cursussen er in Den Haag gegeven worden? Neem dan een kijkje op www.debruiserij.nl

Festival de Bruiserij

Het bruist van het kunstzinnig talent in Den Haag! Daarom organiseren we eens per jaar Festival de Bruiserij. Tijdens dit festival geven we organisaties, individuele docenten en andere initiatieven die zich inzetten voor een inclusieve kunstwereld een podium. Zo vieren we samen vol trots dat iédereen mee kan doen aan kunstonderwijs of kunstbeoefening. 

Samenwerking

De Bruiserij is voortgekomen uit een samenwerking tussen CultuurSchakel en KOO, en is van start gegaan in de loop van 2023. Bij de oprichting en (door)ontwikkeling van het platform zijn verschillende docenten/organisaties nauw betrokken, waaronder Carmen van Haren (Muziek & Spel Atelier), Eric Schulp (Art-Mobile) en Holland Dance Festival. De Bruiserij wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Den Haag.

Meer informatie?

Logo KOO

KOO

Mijn KOO