Klein Kunstje

U heeft een ‘Klein Kunstje’ van ons gekregen. Klein Kunstje is een nieuw product van KOO waarmee wij meer mensen willen laten kennismaken met kunstonderwijs en mensen meer in verbinding met elkaar willen brengen. In het Klein Kunstje tasje of doosje treft u een laagdrempelige kunstopdracht die u samen met iemand kunt uitvoeren. De benodigde materialen zijn meegeleverd. U hoeft zelf alleen maar de opdracht te volgen en hopelijk verrijkt dit uw dag. Klein Kunstje wordt in de toekomst uitgebreid met meer disciplines; muziek, beeldend, schrijven, theater en dans.

Als tegenprestatie hopen wij dat u uw mening met ons wilt delen. Hiervoor kunt u onderstaand feedback-/evaluatieformulier invullen en naar ons opsturen. Komt u er niet uit, dan mag u ook bellen met KOO: 070-7071744.

Feedback

Met uw feedback kunnen wij Klein Kunstje verbeteren, meer opdrachten ontwikkelen en uiteindelijk meer mensen blij maken.

Klein Kunstje tasje
oudere vrouw luistert tijdens het project kunstknuffel naar een grote schelp aan haar oor, vastgehouden door kunstdocent carmen
kunstdocent helpt oudere schilderen tijdens het project kunstknuffel

Foto impressie

Dit is een impressie van de producten, foto’s van uitwerking volgen

Wij danken u alvast voor de moeite en wensen u veel plezier met Klein Kunstje.

Ook samenwerken met KOO?