Speciale Dansworkshops

Wij vinden dat kunstlessen voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom bieden wij tijdens De Betovering danslessen aan, speciaal voor kinderen met een beperking. De workshops worden gegeven door een gespecialiseerde docent waardoor alle kinderen optimaal kunnen genieten van de vrijheid van beweging. 

Kan je niet stil zitten als je muziek hoort? Ontdek hoe jij de sterren van de hemel kan bewegen in deze swingende workshop. Leer nieuwe moves, maak kennis met verschillende dansstijlen en ervaar hoe het is om te dansen met materialen. Kortom; ontdek in deze workshop jouw danstalent!

Docent Yolanda van der Heijden geeft les aan jong en oud, met of zonder beperking. Yolanda vindt dat dans voor iedereen is en werkt nadrukkelijk vanuit de mogelijkheden, en niet vanuit de eventuele beperking van de deelnemers.

Belangrijk: Kinderen met een fysieke beperking zijn, na overleg, ook van harte welkom. Neem vóór je je aanmeldt contact met ons op door een mail te sturen naar aanmelden@koo.nl

Praktische informatie

© Foto in banner door Sjoerd Derine, gemaakt tijdens de DanceAble cursus van Holland Dance Festival. Meer info over DanceAble vind je op de website.

Agenda

Vrijdag 20 oktober

Tijdstip
Workshop
Leeftijd
10.30 - 11.00 uur

Dans

6 t/m 12 jaar
11.10 - 11.40 uur

Dans

6 t/m 12 jaar
11.50 - 12.20 uur

Dans

6 t/m 12 jaar
Direct inschrijven

Inschrijven

Na het invullen van het formulier zult u via de button ‘Inschrijven’ naar de betaling worden gestuurd. Wanneer u de betaling heeft voldaan, zult u een bevestiging per e-mail ontvangen.

Bedankt voor uw inschrijving
KOO & De Betovering