Twee deelnemers winterschool werken samen aan een fotografieopdracht op mobiele telefoon

De Zomerbieb is een gezellige plek voor inwoners van Den Haag om elkaar te ontmoeten en al kletsend met kunst bezig te zijn. Jong, oud; iedereen is welkom. Dus lijkt het je deze zomer leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, en tegelijkertijd iets te leren op het gebied van kunst? Lees dan verder!

Waar is de Zomerbieb?

De Zomerbieb wordt georganiseerd in verschillende bibliotheken, verspreid door de hele stad. Op die manier zijn de workshops toegankelijk gemaakt voor alle inwoners van Den Haag. Naast workshops in de verschillende vestigingen in de wijk zal er dit jaar voor het eerst ook een programmering in de Centrale Bibliotheek plaatsvinden.

Voor wie is de Zomerbieb?

De Zomerbieb is er voor alle inwoners van Den Haag, maar in het bijzonder voor mensen met een kleine beurs, ouderen, mensen die behoefte hebben aan (meer) sociaal contact en mensen met psychische of fysieke kwetsbaarheid. Ons uitgangspunt is om een gezellig samenkomen creëren.

Wat staat er op de planning van de Zomerbieb?

·         Illustreren

·         Tekenen en schilderen

·         Boetseren

·         Muziek (percussie, zang of ukelele)

·         Dansen

·         Creatief schrijven en poëzie

Wat kost de Zomerbieb?

KOO wil graag zoveel mogelijk mensen kunst laten ervaren, vooral wanneer dat anders niet zo vanzelfsprekend is. Daarom zijn er geen kosten verbonden aan de activiteiten en kun je gewoon, gratis, meedoen met de Zomerbieb.

Meer informatie en aanmelden

Wil je meer informatie? Houd dan zeker de website en sociale media kanalen van de Bibliotheek en KOO in de gaten. Lees je het liever op papier? Dat kan! In de verschillende vestigingen van de Bibliotheek Den Haag worden flyers over de Zomerbieb verspreid.

Kom je er niet helemaal uit? Medewerkers van de bibliotheek staan voor je klaar om je te helpen bij het aanmelden.

Meer informatie over de Zomerbieb verschijnt binnenkort op de website van de Bibliotheek Den Haag.

Aanmelden kan via de agenda van de Bibliotheek.