Wilma Fioravanti Projectondersteuner

Ik zorg dat de docenten die voor ons op de scholen werken goede werkafspraken ontvangen. Daarnaast maak ik overeenkomsten voor scholen.

Waarom ben je bij KOO gaan werken?

Via via hoorde ik over een vacature bij toen nog het Koorenhuis. Het leek mij erg leuk voor een instelling te gaan werken die zich met kunsteducatie bezighield. Ik kan me goed voorstellen hoe goed en leuk het is voor een kind om deze lessen te krijgen op school.

Wat vind je leuk/mooi aan je werk bij KOO?

Waar ik blij van word is het persoonlijke contact met de docenten, scholen en de leerlingen. Ook vind ik het leuk om af en toe eens te gaan kijken bij een kunstvakdocent terwijl hij of zij voor de klas staat.

Waarom vind jij het werk dat KOO doet belangrijk?

Het moet fantastisch zijn om lessen te krijgen in allerlei kunstdisciplines. Dat gevoel en die interesse ken ik zelf ook goed. En het is altijd wel zo dat er een zaadje bij een leerling wordt gezaaid om hier verder in te gaan. Daar maak ik dan toch onderdeel van uit.

Heb je gestudeerd? Zo ja, wat heb je gestudeerd? Of wat studeer je nu?

Ik heb de opleiding voor maatschappelijk werk gevolgd. Ik heb zelf allerlei kunstlessen gevolgd: zang, drums, piano, basgitaar en een tekencursus.

Waar houd je je buiten werk mee bezig?

Ik vind het fijn om te koken, te lezen, lekker van de buitenlucht te genieten, de natuur in te trekken en van iedere dag een goede te maken!

Wat zou jij iemand anders kunnen leren?

Het zijn de kleine dingen van het leven die het de moeite waard maken. Deze levensles kan ik anderen leren.

Wat zou je graag zelf nog willen leren?

Ik zou graag willen leren om wat meer de verbinding te zoeken met mensen.