Kleuren van Vroeger

Kleuren van Vroeger is een Haags kunstproject voor bezoekers van activiteitencentra van Florence. Deze activiteitencentra bevinden zich op 17 verschillende locaties in en rondom Den Haag en zijn bedoeld voor zelfstandig wonende, kwetsbare ouderen.

KOO heeft voor bezoekers van de activiteitencentra wekelijkse, kunstzinnige activiteiten ontwikkeld. Onder begeleiding van kunstvakdocenten gaan deelnemers op hun eigen niveau en naar eigen wens aan de slag. De docenten inspireren en begeleiden iedere deelnemer, en juist omdat de ondersteuning zo veel mogelijk op individuele basis plaatsvindt, kan iedereen zich op zijn of haar eigen tempo ontwikkelen.

Individuele aandacht en plezier in actieve kunstbeoefening staan centraal. Beeldend, muziek, schrijven, dans en theater; alle disciplines zijn mogelijk. Ook vrijwilligers en mantelzorgers zijn van harte welkom.

Kleuren van Vroeger is een samenwerkingsverband tussen KOO en Florence. In 2021 zijn er activiteiten in de activiteitencentra Gulden Huis, Jonker Frans, De Toevlucht en vanaf het najaar ook in Uitzicht. 

Zelf aan de slag?

Doe-boek Kleuren van Vroeger

Meer weten over Kleuren van Vroeger?