Doe mee op vrijdag 20 oktober, tijdens de workshopdag speciaal!

Ontdek het bij KOO

In de herfstvakantie kunnen kinderen in Den Haag zich laten overweldigen door een ontelbare hoeveelheid theater- en dansvoorstellingen, films, muziek, workshops en straattheater. Dan vindt namelijk De Betovering plaats, hét internationale kunstfestival voor de jeugd.

Wij bieden tijdens De Betovering, op vrijdag 20 oktober, creatieve workshops aan voor kinderen met speciale behoeftes t/m 12 jaar. Tijdens de workshop is er aandacht voor kinderen die liever bewegen dan stilzitten, niet kunnen bewegen, kinderen voor wie horen en zien niet vanzelfsprekend is of die meer moeite hebben met het verwerken van prikkels.
Tip: Broertjes en/of zusjes zijn natuurlijk ook van harte welkom om zich in te schrijven. Zo maken we er samen een gezellige dag van. 

De workshops worden gegeven door gespecialiseerde docenten en vinden plaats in kleine groepen of één op één.

Naar veelgestelde vragen Naar workshops
De Betovering figuur nieuw 2023

Informatie & inschrijven

betovering figuur nieuw (per 2023)

Veelgestelde vragen

Je mag als ouder lekker meedoen en helpen bij de workshops, maar je mag ook uw kind stimuleren zelfstandig en in samenwerking met andere kinderen te werken. In dat geval mag je je kind afzetten bij de workshop en na afloop weer ophalen.

Wij organiseren enkel workshops speciaal voor kinderen met een beperking, maar natuurlijk zijn broertjes en/of zusjes ook van harte welkom. Het inschrijfformulier geeft de optie om een broertje en/of zusje aan te melden voor dezelfde workshop. In het formulier zie je hoeveel plekken er nog beschikbaar zijn. Is er geen plek meer beschikbaar? Neem dan contact op met aanmelden@koo.nl zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken.

Tijdens de inschrijving via het inschrijfformulier, zie je het aantal beschikbare plekken voor de desbetreffende workshop.

Het kan zijn dat je bevestiging in jouw spambox is geëindigd. Controleer dit goed, mocht je onzeker zijn over je aanmelding, neem dan contact met ons op via aanmelden@koo.nl.

De meeste workshopruimtes in Het Koorenhuis zijn rolstoeltoegankelijk. Wil je zeker weten of jouw workshop naar keuze toegankelijk is? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar aanmelden@koo.nl. Twijfel je of de workshop geschikt is voor jouw kind? Ook dan kan je contact met ons opnemen door een mail te sturen naar aanmelden@koo.nl. We zullen dan met de desbetreffende docent overleggen wat de mogelijkheden zijn.

Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar aanmelden@koo.nl

Logo KOO

KOO

Mijn KOO