In de herfstvakantie kunnen kinderen in Den Haag zich laten overweldigen door een ontelbare hoeveelheid theater- en dansvoorstellingen, films, muziek, workshops en straattheater. Dan vindt namelijk De Betovering plaats, hét internationale kunstfestival voor de jeugd. Wij bieden tijdens het festival creatieve workshops aan waarbij ook kinderen met een beperking niet vergeten worden. Eén groot feest waarbij we kinderen t/m 12 jaar blij maken met kunst.

Informatie & inschrijven

Veelgestelde vragen

Hoe gaan jullie met Covid om?

De organisatie doet er alles aan om kinderen tot en met 12 jaar niet alleen een avontuurlijk maar ook veilig programma te bieden. Er wordt extra aandacht besteed aan het vermijden van drukte op de festivallocaties, aanvullende hygiënemaatregelen plus een slimme en veilige bezetting van de stoelen in de theaters, musea en andere culturele instellingen. Op de festivallocaties worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd. In en rond de gebouwen is nagedacht over hygiëne en looproutes, zowel voor het publiek als de cast en crew. Mochten de corona maatregelen weer aangescherpt worden, dan is er voor vrijwel alle
programma onderdelen een alternatief voorhanden.

Mag ik als ouder/verzorger bij de workshop aanwezig zijn?

Je mag als ouder lekker meedoen en helpen bij de workshops, maar je mag ook uw kind stimuleren zelfstandig
en in samenwerking met andere kinderen te werken. In dat geval kunt u uw kind afzetten bij de
workshop en na afloop weer ophalen.

Kan ik meerdere kinderen tegelijk inschrijven voor een workshop?

Ja, je kunt meerdere kinderen tegelijk inschrijven voor een workshop. Het aanmeldformulier geeft de optie om meerdere personen aan te melden. In het cursusoverzicht ziet u hoeveel plekken er nog beschikbaar zijn. 

Hoe zie ik hoeveel beschikbare plekken er nog zijn voor een workshop?

Tijdens de inschrijving via het inschrijfformulier, zie je het aantal beschikbare plekken voor de desbetreffende workshop.

Ik heb geen bevestiging ontvangen.

Het kan zijn dat je bevestiging in jouw spambox is geëindigd. Controleer dit goed, mocht je onzeker zijn over je aanmelding, neem dan contact met ons op via aanmelden@koo.nl

KOO

Over KOO
Vacatures
Het team

Contact
Mijn KOO

Mijn KOO