Creatieve workshops voor bedrijven

Op zoek naar een origineel teamuitje in Den Haag? Wij denken graag met je mee om aan jullie teamuitje een kunstzinnige draai te geven. Wij hebben een groot aanbod aan creatieve workshops voor volwassenen. Denk aan een gezellige fotografieworkshop met je collega’s. Tijdens een workshop fotograferen leer je niet alleen betere foto’s te maken, maar ga je er ook lekker op uit met elkaar om het perfecte plaatje te schieten. Of wat dacht je van een djembe workshop of een graffiti workshop? Het is slechts een kleine greep uit ons aanbod, want vrijwel alles op het gebied van kunst en creativiteit is bij ons mogelijk.

Teamuitjes op maat

Wij maken jouw teambuildingsactiviteit op maat. Maak je wensen kenbaar door contact op te nemen met cynthia@koo.nl. Heb je bijvoorbeeld een bepaald thema in gedachten? Geen probleem, we laten het thema mooi aansluiten op de workshop die jullie gaan volgen! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of om een prijsvoorstel te ontvangen. Enkele docenten uit ons KOO-netwerk hebben eigen aanbod voor bedrijven. Dit aanbod vind je hieronder. Klik op de zwarte button onder de beschrijving van de workshop om rechtstreeks met hen contact op te nemen.

Teamuitjes Den Haag

WORKSHOP THEATERSPORT (6-2000 personen)

“De workshop ‘De kunst van het improviseren‘ is speciaal bedoeld voor teams in het bedrijfsleven waar samenwerking belangrijk is. In deze creatieve workshop leren deelnemers improviseren, een belangrijke vaardigheid anno nu. We leven in een turbulente wereld die sneller verandert dan wij kunnen bijhouden. Improvisatievaardigheden worden daarom steeds belangrijker. Het zorgt voor flexibiliteit, positiviteit en vrijheid om deze snelle veranderingen de baas te blijven. Tijdens de workshop hanteren we een aantal regels: we laten de planning los, we durven fouten te maken, we zijn waardevrij en positief, we maken plezier en we accepteren de ideeën van een ander. De workshop kan naar uw wens op maat worden gemaakt. De kosten van een op maat gemaakte workshop zijn op aanvraag. De kosten van een standaard workshop bedragen 400,- excl. btw en worden aangeboden op locatie. Moet er door ons een ruimte gehuurd worden, dan komen er nog extra kosten bij. Voor groepen tussen de 6 en 20 personen duurt een workshop minimaal 1.5 uur en maximaal 2.5 uur. De duur wordt mede bepaald door de groepsgrootte. Er is ook een ImproXL variant die maximaal 45 minuten duurt en die geschikt is voor groepen van meer dan 20 personen. Meer weten? Neem dan contact op via info@teambuilingtheatersport.nl“.

Teamuitjes Den Haag

WORKSHOP GRAFFITI

”Graffiti is een uitstekend middel om samenwerking en creativiteit te bevorderen en daardoor zeer geschikt voor jouw teambuildingsactiviteit. Tijdens deze 2.5 uur durende workshop maak je bijvoorbeeld je bedrijfsnaam of logo in graffiti stijl, maar je eigen naam of je favoriete tekst of beeld mag natuurlijk ook. Met verf, penselen, verfstiften en spuitbussen maken we een graffiti op doek, borden of kleding. De workshop kan zowel binnen als buiten worden gegeven. We zetten vooral in op ontwerp, kleur en stijl van de letters waarbij diepte een belangrijke factor is. Daaromheen kun je natuurlijk je eigen fantasie de vrije loop laten.”

Teamuitjes Den Haag

LIBDUB OF VIDEOCLIP OPNEMEN

“Maak nu je eigen lipdub! Bij Lipdub Den Haag kun je terecht om een lipdub of videoclip op te nemen. Een lipdub is een videofilm die lipsynchronisatie en audio dubbing combineert. Uiteraard doen we dat met een nummer dat bij jullie past, of zelfs met een compilatie van nummers. Leuk als teambuildingsactiviteit en plezier gegarandeerd! Het maken van een lipdub is dé manier om niet alleen een hele leuke middag of avond te hebben, maar ook om een blijvende herinnering te creëren.”

Teamuitjes Den Haag

DANSWORKSHOP

Op zoek naar een teamuitje, maar wel eentje die net even anders is dan anders? Volg dan een dansworkshop bij Creasi dans & evenementen. Kom met die voetjes van de vloer en leer met je collega’s de basics van het streetdancen, salsadansen de bachata of latin. De workshop zal ongeveer een 1-1,5 uur duren. 

De workshop is ook beschikbaar voor kinderfeestjes, als je kind het leuk vindt om te dansen.  Lees meer hier.

Teamuitjes Den Haag

WORKSHOP IMPROVISATIETHEATER

Leer samenwerken, ‘on the spot’ presenteren en creatief denken. Samen met je vrienden of collega’s duiken we in de wereld van improvisatietheater.

Wat gaan we doen?

Door middel van leuke en snelle oefeningen leer je als geen ander improviseren. Soms alleen, soms samen met een tegenspeler of team. Improviseren is grappig om naar te kijken en erg leuk om te doen. Er is geen goed of fout: alles mag! We trekken geen script of tekst uit de kast maar gaan aan de slag met de creativiteit van de spelers. In 1,5 uur tijd werken we toe naar een korte presentatie waarin je samen met je vrienden of collega’s al jouw improvisatie skills kan laten zien.

Wie doen er mee en wat kost het?

De workshop is voor jong en oud maar kan naar wens worden ingevuld. We nemen altijd contact op om samen de workshop zo goed mogelijk af te stemmen. Er is een minimum van 10 en een maximum van 20 deelnemers. De prijs voor 1,5 uur workshop bedraagt €250 exclusief 9% BTW. Voor een workshop op locatie worden reiskosten in rekening gebracht. Geen geschikte locatie? Dan spreken we af in Het Koorenhuis aan de Prinsegracht 27 in Den Haag. Extra kosten voor 1,5 uur zijn €22

Interesse? Stuur een email met je aanvraag naar onderstaand mailadres en we nemen zo snel mogelijk contact met je op: sjoerdvheumen@gmail.com