Praktische informatie

Lijkt het je leuk om als kunstvakdocent voor ons te werken op één van onze scholen, binnen het sociaal-maatschappelijk domein of de binnen- en buitenschoolse educatie? Om samen te werken vragen we van jou het volgende: 

  • Een afgeronde kunstvakopleiding, lesbevoegdheid en/of aantoonbare relevante werkervaring
  • Een VOG (wij kunnen helpen bij de aanvraag hiervan)

Bij een samenwerking is er sprake van een raamovereenkomst. Wij staan voor fair practice en bieden een eerlijk tarief. Het vaste lesuurtarief dat we hanteren wordt jaarlijks geïndexeerd. Afhankelijk van het project wordt gekeken of er ontwikkelings- en/of voorbereidingsuren kunnen worden opgenomen in de opdracht.

Het werk van de kunstvakdocent wordt altijd geborgd en inzichtelijk gemaakt voor de school of de samenwerkingspartner. Dit doen we via onze digitale leeromgeving In de Wolken. De docent plaatst het lesmateriaal in deze online omgeving. De docent kan ook gebruik maken van eerder gemaakt lesmateriaal.

Bij de start van een samenwerking ontvangt de docent een heldere werkopdracht. Wij zorgen altijd voor een vlotte betaling en goede bereikbaarheid van medewerkers voor vragen en ondersteuning. Daarnaast bieden we docenten de mogelijkheid eventueel eigen cursusaanbod op onze website te zetten. 

Benieuwd naar onze vacatures? Je vindt onze vacatures hier.

Meer informatie over werken met KOO?

KOO

Over KOO
Vacatures
Het team

Contact
Mijn KOO

Mijn KOO