Onderzoek, Ontwikkeling en Kennisdeling

Als docent sta jij bij KOO centraal. Daarom hebben we een uniek en divers programma opgezet waarin ruimte en aandacht is voor jouw kennis, groeimogelijkheden en vragen, namelijk: Onderzoek, Ontwikkeling & Kennisdeling (OOK). 

Welke kwaliteiten als ondernemer breng je mee, of wil je juist ontwikkelen? Wat is jouw artistieke specialisatie en hoe ga jij graag aan de slag? Wat fascineert je in kunst en onderwijs en zou je graag willen onderzoeken? Heb je specifieke kennis of ervaring die je zou willen delen, of heb je vragen die je beantwoord wilt hebben? Via diverse sessies hopen we je te inspireren, motiveren en je vragen te beantwoorden. Ben je benieuwd? Hou dan deze pagina in de gaten voor de nieuwste OOK-sessies. 

Waarom OOK?

Als docent geef je les op verschillende locaties en op verschillende tijden. Je werkt met uiteenlopende doelgroepen, van jong tot oud, en krijgt allerlei uitdagingen op je pad. Hoe ga je om met een leerling met autisme? Of hoe bereik je een deelnemer met dementie? Vaak werk je alleen, terwijl andere docenten – op een andere plek – met dezelfde, of soortgelijke uitdagingen om proberen te gaan, of met vergelijkbare vragen rondlopen. Met dit programma (OOK) geven we docenten de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten, elkaar te inspireren en van anderen (externen) en elkaar te leren. 

Foto impressie

Deze foto’s zijn gemaakt tijdens de inspiratiesessie over het speciaal cursusaanbod.

 

Agenda

Intellectueel Eigendom

Bij je werk als zelfstandig kunstvakdocent gebruik je materialen die je soms zelf gemaakt hebt: een liedje, een lesconcept, een filmpje met een instructie, een KOO-lab product, Hoe ga je daarmee om? Is dit werk wat jou betreft beschikbaar voor iedereen die er ook mee aan de slag wil en zie je het het liefst vrij over de wereld dwarrelen? Of wil je je eigendomsrechten beschermen, omdat de inspanning en kennis die je erin gestoken hebt een belangrijk artistiek onderdeel van je onderneming is?

Een taai onderwerp, en er zijn veel factoren die het ingewikkeld kunnen maken, maar daar helpen wij jou graag mee. Daarom hebben we Ernst van Bemmelen, advocaat van ondernemers in de cultuur en docent aan de rechtenfaculteit van de Universiteit Utrecht, uitgenodigd om met jullie in gesprek te gaan: Wat zijn de juridische kaders, hoe gebruik je ze en zeker ook; wat zijn jouw ervaringen en vragen?

Donderdag 9 februari | 17.00 – 18.30 uur | Varkenmarkt 33 | Gratis 

 

Docentenkamer

In Teams is een digitale docentenkamer ingericht, waar KOO-docenten altijd toegang tot hebben. In de docentenkamer kan je contact opnemen met andere docenten, een idee of vraag posten, of interessante artikelen delen. Dit is tevens de plek waar de online inspiratiesessies van OOK plaatsvinden. Als je een inspiratiesessie gemist hebt, maar wel benieuwd bent dan kan je de sessie terugkijken of luisteren in de docentenkamer. Heb je vragen over toegang tot Teams? Neem dan contact op met docenten@koo.nl

Meer informatie of aanmelden?

KOO

Over KOO
Vacatures
Het team

Contact
Mijn KOO

Mijn KOO