Holland Dance Festival

terug naar dansaanbod

Soort lessen

Tijdens de inclusieve DanceAble lessen van Holland Dance Festival wordt gewerkt vanuit de veelzijdigheid van de moderne dans, waarbij je op je eigen manier je helemaal kan uiten. Iedereen doet hierbij mee vanuit zijn/haar/hun eigen mogelijkheden, waarbij dansplezier voorop staat.

Om voor iedereen een fijne, veilige setting te creëren, maakt Holland Dance Festival graag vooraf kennis met je d.m.v. een kennismakingsgesprek.

Voor wie?

De inclusieve danslessen van Holland Dance Festival zijn geschikt voor jongeren en volwassenen. Dansers met en zonder (fysieke en/of licht verstandelijke) beperking zijn samen welkom. 

Lestijden en dagen

Er is wekelijks les op zaterdag, met uitzondering van de schoolvakanties. 

Locatie en tarieven

De danslessen worden gegeven in een rolstoeltoegankelijke dansstudio. De tarieven voor deze lessenreeksen worden via de website van Holland Dance Festival bekend gemaakt. Het is mogelijk om gedurende het seizoen in te stromen. In dat geval betaal je alleen dat deel dat je daadwerkelijk volgt in de lopende serie.

 

Inschrijven?
Inschrijven voor een cursus kan via de website van Holland Dance Festival. Heb je een Ooievaarpas? Deze is geldig voor de DanceAble cursus.

Yolanda van der Heijden

 

Yolanda van der Heijden is een allround-dansdocent, die al sinds haar studietijd inclusief werkt. In haar lessen geeft zij iedereen graag de kans om met plezier hun danstalent te ontdekken en te ontwikkelen. Dans is namelijk een vorm van bewegen, waarbij ieder zich op een eigen manier kan uiten. In haar lessen staat niet de beperking, maar de mogelijkheid centraal.

 

yolanda@holland-dance.nl

www.holland-dance.com

Twee deelnemers van een speciaal cursus dans

Foto en video impressie

Deze foto’s zijn gemaakt tijdens één van de DanceAble lessen. Benieuwd naar een filmpje van de lessen? Klik dan op de videobutton in één van de foto’s.

Foto’s door Sjoerd Derine.

Intake 

Kan je geen geschikte cursus vinden of twijfel je over een cursus? Neem dan contact met ons op. We plannen dan een intake om samen naar de mogelijkheden te kijken. 

Meer informatie?