Neeltje Meerman

Soort lessen

Nadat je je hebt aangemeld voor een les komt Neeltje met wat basisbenodigdheden bij je thuis en gaan jullie samen het gesprek aan over wat je wil leren en wat Neeltje vindt dat je nodig hebt om te leren tekenen, schilderen, aquarelleren, mixed media, striptekenen, enz. Vanuit hier gaan jullie aan de slag met de basislessen die Neeltje speciaal voor jou maakt. Wanneer deze afgerond zijn kijkt Neeltje samen met je hoe jullie verder kunnen gaan.

Voor wie?

De lessen zijn voor iedereen toegankelijk en zijn voor jou op maat gemaakte privélessen.

Lestijden en dagen

Neeltje geeft de lessen op afspraak. Ook wordt de frequentie van de lessen in overleg bepaald.

Locatie en tarieven

Neeltje geef de lessen bij jou thuis. Een les kost 75 euro per uur, kosten als reistijd en enkele basismaterialen zijn daarbij inbegrepen.

 

Inschrijven?
Inschrijven voor een cursus kan via de website van Neeltje, of door Neeltje een mail te sturen. Heb je eerst nog vragen? Dan kan je die direct aan Neeltje stellen.

Neeltje’s eigen werk

Intake 

Kan je geen geschikte cursus vinden of twijfel je over een cursus? Neem dan contact met ons op. We plannen dan een intake om samen naar de mogelijkheden te kijken. 

foto Neeltje Meerman

Neeltje Meerman

 

Op mijn 13e levensjaar heb ik besloten om kunstschilder te worden. Fantasie is altijd een goede metgezel en ook de natuur is een belangrijk element in mijn leven. Op de KABK in Den Haag heb ik mijn opleiding voor kunstenaar gevolgd, maar het leerproces is nooit klaar.

 

Naast het schilderen geef ik lessen aan allerlei soorten mensen, jong en oud en ook aan mensen met dementie of een verstandelijke beperking. Ik vind het een uitdaging om me aan te passen aan de wensen van mijn leerlingen.

 

In mijn vrije tijd ga ik graag dansen of zweefvliegen. Het zweefvliegen biedt me een mooie gelegenheid om de wereld te bekijken vanuit een ander perspectief.

neeltjemeerman@gmail.com

Het team van KOO

www.neeltjemeerman.nl

Meer informatie?