Zomercursus theatersport

Beschrijving


Jawel, ook in de zomer kan je lekker leren theatersporten bij Theatersport Den Haag! Accepteren, fouten maken mag, verhalen vertellen, karakters, scenebouw, emotiegebruik, jebbertaal…. Je leert enorm veel bij de TOP cursus Theatersport van Den Haag. Meer info? Bel of mail snel naar Theatersport Den Haag.

In de zomer organiseert Theatersport Den Haag losse specials, waar je kan kiezen welke specials je volgt.

Wil je het programma ontvangen? Schrijf je dan in en ontvang als eerste het programma!

Wat je moet weten

  • losse lessen
  • los te volgen
  • geschikt voor iedereen (ook lessen voor mensen zonder ervaring)
  • je betaald per les
  • locatie ntb

Over de docent


Al sinds enige jaren actief in het geven van teambuildings, workshops en cursussen Theatersport & Improvisatie. Oprichter van de grootste theatersportvereniging in Den Haag en geeft met veel plezier aan jong en oud les.

Leerlingen zeggen over hem:

"Wouter heeft de training goed onder controle, en weet waar nodig in te grijpen. Hij staat open voor sturing uit de groep, en heeft een breed arsenaal aan materiaal om allerlei soorten trainingen te geven of te verzorgen."

"Wouter neemt je mee op een ontdekkingsreis langs de verschillende facetten van de theatersport. Prima training om mee te starten. Op een rustige manier deelt hij zijn jarenlange ervaring."

"Wouter geeft ontspannen training en laat iedereen zijn/haar mogelijkheden ontdekken. Ik ben er elke keer vol energie en met een grote grijns van teruggekomen"


Informatie


Docent:

Wouter Hollander

Doelgroep:

Volwassenen

Discipline:

Theater

Locatie:

ntb

Aantal lessen:

Kosten:

vrij kiezen

€ ntb,-

Wouter Hollander

Theaterdocent, improvisatietrainer, lipdub regisseur

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.