Zangles

Beschrijving


Zing je in een koor of een band en voel je dat je tegen stemgrenzen aanloopt, dan is het waarschijnlijk tijd om zangles te nemen. In de les komen ademhaling, stemtraining en repertoire aan de orde. Het vinden van je echte stem is het uitgangspunt. Eigen repertoire is van harte welkom, maar niet noodzakelijk.

Ook mensen die veel moeten spreken, zoals docenten, sporttrainers, mensen die lezingen geven, kunnen veel baat hebben bij ademtraining. Een hese, vermoeide stem is meestal te verhelpen met een betere ademhalingstechniek.

Vanaf 15 maart 2020 zijn de lessen online gegeven. De “live” lessen vinden intussen ook weer thuis plaats met gebruik van een covid-protocol, dat iedere leerling per mail thuis gestuurd krijgt. Ook blijft de mogelijkheid tot online lessen bestaan.

Kosten: € 43 per uur. Een les van een half uur of 45 minuten behoort ook tot de mogelijkheden. Tarief duo lessen in overleg.

Info www.annemariewillems of email: annemariewillems@ziggo.nl

Zingen geeft energie! Zingen ontspant! Zingen laat je adem stromen! Jij bent je stem. Je bent welkom. Voor alle niveaus. In vele stijlen met veel ruimte voor jazz en improvisatie. Wil je eens ervaren wat zingen met de doet of wil je kennis maken met mijn werkwijze dan kun je een proefles aanvragen: annemariewillems@ziggo.nl.

In het kort:

Zanglessen vanaf 14 jaar.
Je krijgt individueel les, maar ook duolessen zijn mogelijk.
De lessen zijn in de Hofkwartier, Den Haag.
Kosten zijn 43 euro per uur.

Ook 3 kwartier of half uur mogelijk.

Duo-les in overleg.

Over de docent


Annemarie Willems studeerde aan het conservatorium in Utrecht. Daarna gaf ze jarenlang stemvormingslessen bij het Musisch Centrum in Delft. Deze periode sloot ze af met het regisseren en dirigeren van een korte operavoorstelling Der Jasager van Brecht/Weill. In 1984 schreef zij filmmuziek bij de korte film Sophie. Ook heeft zij enkele jaren met improvisatiegroepen in Gouda en Amsterdam gewerkt. Sinds 1996 is ze voor diverse zangcursussen verbonden aan het Koorenhuis in Den Haag.

Als dirigent leidt ze onder meer 3 Jazzkoren in Den Haag, Vrouw&CO in Zoetermeer, 3 personeelskoren bij verschillende ministeries en enkele close harmony groepen.

Naast privézanglessen verzorgt zij landelijk workshops op maat.

Annemarie over het begeleiden van workshops en projecten in organisaties en bedrijven:

"Samen een avontuur beleven. Dat is mijn drijfveer, iedere keer opnieuw. Daar krijg ik een enorme dosis energie van en dat breng ik over op de groep. Ik wil mensen motiveren, hen het gevoel geven dat het gaat lukken - en dan lukt het ook!”


Informatie


Docent:

Annemarie Willems

Doelgroep:

Alle

Discipline:

Muziek

Locatie:


Annemarie Willems

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.