Zangles volwassenen (online of live)

Beschrijving


Wil jij:
-concrete tools krijgen om je zangstem te ontwikkelen, bijv. voor het vergroten van je bereik en het zingen met meer volume      

-weten wat voor stem je hebt, ‘waar je staat’ en wat je kan leren    

-meer vrijheid in je zingen ervaren, of je nou pop of jazz zingt

-je zelfgeschreven nummers uitproberen  

-leren hoe je een lied eigen kunt maken      

-ervaring opdoen met het zingen voor publiek?

Dan zijn de 1-op-1-zanglessen iets voor jou. Evelien is een bevlogen zangcoach met een passie voor alles wat met zingen te maken heeft. Ze helpt je met het vinden van jouw unieke sound en stijl door het werken aan techniek, muzikaliteit en interpretatie. Met een persoonlijke benadering maakt ze je bewust van je gewoontes en geeft ze je vertrouwen in het leerproces.

In de lessen kun je veel uitproberen op muzikaal en technisch gebied en mag je altijd al je ‘domme’ vragen stellen. Elk seizoen organiseert Evelien twee uitvoeringen waar leerlingen kunnen optreden.

Wat je moet weten

De lessen zijn bedoeld voor volwassenen (beginners, gevorderden en professionals) en vinden plaats in het Koorenhuis of online via Zoom.

Je kunt elke week of om de week les volgen. Dag/tijdstip in overleg.

Jonger dan 21 jaar:

1 les x 60 min: €55

5 lessen x 45 min:  €197

10 lessen x 45 min: €375

21 jaar en ouder (incl. 21% btw):

1 les x 60 min: €67

5 lessen x 45 min:  €238

10 lessen x 45 min: €454

Wil je lessen volgen, een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen of meer info? Stuur een mailtje naar evelienstormmusic@gmail.com.

Je kunt ook met z’n tweeën of in kleine groepjes les volgen. Zie voor meer info mijn andere cursussen of stuur me een mailtje.

Over de docent


Hallo!

Ik ben Evelien. In 2012 ben ik afgestudeerd aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen, richting jazz vocals. Daarna heb ik me verder verdiept in zangtechniek (Complete Vocal Technique). Ik vind het belangrijk dat ik mezelf steeds blijf ontwikkelen als zangeres en docent zodat mijn kennis en kunde up-to-date blijft. Dit doe ik door o.a. het volgen van cursussen en het bijwonen van (stem)symposia. Eind 2021 heb ik de opleiding tot Modern Vocal Teacher afgerond (Level 1). Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Zangpedagogen en de Kunstenbond.

Op dit moment geef ik zangles en koor bij verschillende instellingen, waaronder het Koorenhuis en LAKcursussen in Leiden.

Ik vind de stem het allermooiste instrument dat er is. Het komt helemaal vanuit jezelf en is daardoor heel persoonlijk. De stem kan zoveel verschillende klanken aannemen: licht, engelachtig, donker, zwaar, hard, scherp, warm, wollig.... ik ontdek nog steeds nieuwe kanten van m’n eigen stem en ik vind het heel erg leuk om in mijn lessen te werken met de stemmen van mijn leerlingen.

In 2018 was de release van mijn album 'Little Lights' in Theater De Nieuwe Regentes. Het is een album met allemaal eigen geschreven liedjes, in een mix van jazz, pop en een tikje Braziliaanse muziek. Meer info hierover vind je op mijn Facebookpagina of Instagram.

Naast het conservatorium heb ik Kunsten, Cultuur en Media aan de Rijksuniversiteit Groningen gestudeerd. Hier liggen ook twee andere passies van mij: film en het organiseren van culturele projecten.

Benieuwd naar de cursussen die ik geef? Neem een kijkje op deze website of neem contact met me op via evelienstormmusic@gmail.com.

Je kunt me trouwens ook volgen op Facebook ( www.facebook.com/evelienstormmusic ) en Instagram (@evelienstormmusic)! Mijn officiële website is www.evelienstormvocalcoach.com.


Informatie


Docent:

Evelien Storm

Doelgroep:

Alle

Discipline:

Muziek

Locatie:

Online of live aan de Prinsegracht 27, Den Haag, Nederland

Evelien Storm

vocal coach