Zangles kinderen 6+

Beschrijving


In de zanglessen gaan we heel veel zingen! Je leert leuke Nederlandstalige en Engelse liedjes en misschien zelfs een liedje in een andere taal, zoals Spaans. Verder mag je liedjes zingen van je favoriete artiesten. Misschien hou je heel erg van Disney, Kinderen voor Kinderen of het Junior Songfestival. Of je vindt het heel erg leuk om mee te zingen met Miss Montreal, Ariana Grande of Adele.

In de lessen doen we zangoefeningen, en leer je hoe je het beste kunt zingen. Verder kun je uitproberen hoe het is om met een microfoon te zingen, en natuurlijk leer je jezelf te presenteren op een podium. Misschien hou je wel erg van dansen, dan kunnen we kijken hoe je kunt zingen en bewegen tegelijk.

Praktisch

De lessen duren 30 minuten en vinden plaats in het Koorenhuis (Prinsegracht 27). Dag/tijdstip in overleg. Je kunt elke week of om de week lessen volgen. Je betaalt per 5 lessen €117. Als je meteen meerdere reeksen van 5 lessen koopt krijg je korting.  Je kunt ook samen met een vriendje of vriendinnetje op les gaan.

Wil je lessen volgen, een proefles aanvragen of meer info? Stuur dan een mailtje naar evelienstormmusic@gmail.com.

Over de docent


Hallo!

Ik ben Evelien. In 2012 ben ik afgestudeerd aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen, richting jazz vocals. Daarna heb ik me verder verdiept in zangtechniek (Complete Vocal Technique). Ik vind het belangrijk dat ik mezelf steeds blijf ontwikkelen als zangeres en docent zodat mijn kennis en kunde up-to-date blijft. Dit doe ik door o.a. het volgen van cursussen en het bijwonen van (stem)symposia. Daarnaast ben ik in opleiding tot Modern Vocal Teacher. Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Zangpedagogen en de Kunstenbond.

Op dit moment geef ik zangles en koor bij verschillende instellingen, waaronder het Koorenhuis en LAKcursussen in Leiden.

Ik vind de stem het allermooiste instrument dat er is. Het komt helemaal vanuit jezelf en is daardoor heel persoonlijk. De stem kan zoveel verschillende klanken aannemen: licht, engelachtig, donker, zwaar, hard, scherp, warm, wollig.... ik ontdek nog steeds nieuwe kanten van m’n eigen stem en ik vind het heel erg leuk om in mijn lessen te werken met de stemmen van mijn leerlingen.

In 2018 was de release van mijn album 'Little Lights' in Theater De Nieuwe Regentes. Het is een album met allemaal eigen geschreven liedjes, in een mix van jazz, pop en een tikje Braziliaanse muziek. Meer info hierover vind je op mijn Facebookpagina of Instagram.

Naast het conservatorium heb ik Kunsten, Cultuur en Media aan de Rijksuniversiteit Groningen gestudeerd. Hier liggen ook twee andere passies van mij: film en het organiseren van culturele projecten.

Benieuwd naar de cursussen die ik geef? Neem een kijkje op deze website of neem contact met me op via evelienstormmusic@gmail.com.

Je kunt me trouwens ook volgen op Facebook ( www.facebook.com/evelienstormmusic ) en Instagram (@evelienstormmusic)! Mijn officiële website is www.evelienstorm.com.


Informatie


Docent:

Evelien Storm

Doelgroep:

Kinderen

Discipline:

Muziek

Locatie:

Prinsegracht 27, Den Haag, Nederland

Aantal lessen:

Kosten:

5

€ 117,-

Evelien Storm

vocal coach

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.