Zangles jongeren (online of live)

Beschrijving


In de individuele zanglessen ga je veel zingen en werken we samen aan o.a. een gezonde techniek, interpretatie, presentatie en improvisatie. Het werken aan techniek zou bijvoorbeeld kunnen bestaan uit ademhaling, ademsteun, hoge en lage noten halen en meer volume maken. We werken aan nummers die je zelf uitkiest of die ik voor je uitzoek. Dat kan van alles zijn: van singer-songwriterachtige liedjes van Ed Sheeran en popballads van Adele tot funky nummers van Bruno Mars en jazzstandards van Ella Fitzgerald.

Bij de individuele zanglessen staat persoonlijke ontwikkeling voorop: ik zal altijd kijken wat bij jou past en wat je nodig hebt. Verder vind ik het belangrijk dat je in de lessen veel dingen kunt uitproberen op muzikaal en technisch gebied en dat je altijd al je ‘domme’ vragen mag stellen!

Ieder half jaar organiseer ik een uitvoering waar mijn leerlingen kunnen optreden.

Wat je moet weten

Je kunt elke week of om de week les volgen. Dag/tijdstip in overleg. Je betaalt per reeks van 5 lessen. Als je je direct opgeeft voor meer reeksen krijg je korting. Wil je lessen volgen, een proefles aanvragen of meer info? Stuur een mailtje naar evelienstormmusic@gmail.com.

Tarieven
5 lessen x 30 min:  €117

5 lessen x 45 min:  €174

Over de docent


Hallo!

Ik ben Evelien. In 2012 ben ik afgestudeerd aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen, richting jazz vocals. Daarna heb ik me verder verdiept in zangtechniek (Complete Vocal Technique). Ik vind het belangrijk dat ik mezelf steeds blijf ontwikkelen als zangeres en docent zodat mijn kennis en kunde up-to-date blijft. Dit doe ik door o.a. het volgen van cursussen en het bijwonen van (stem)symposia. Eind 2021 heb ik de opleiding tot Modern Vocal Teacher afgerond (Level 1). Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Zangpedagogen en de Kunstenbond.

Op dit moment geef ik zangles en koor bij verschillende instellingen, waaronder het Koorenhuis en LAKcursussen in Leiden.

Ik vind de stem het allermooiste instrument dat er is. Het komt helemaal vanuit jezelf en is daardoor heel persoonlijk. De stem kan zoveel verschillende klanken aannemen: licht, engelachtig, donker, zwaar, hard, scherp, warm, wollig.... ik ontdek nog steeds nieuwe kanten van m’n eigen stem en ik vind het heel erg leuk om in mijn lessen te werken met de stemmen van mijn leerlingen.

In 2018 was de release van mijn album 'Little Lights' in Theater De Nieuwe Regentes. Het is een album met allemaal eigen geschreven liedjes, in een mix van jazz, pop en een tikje Braziliaanse muziek. Meer info hierover vind je op mijn Facebookpagina of Instagram.

Naast het conservatorium heb ik Kunsten, Cultuur en Media aan de Rijksuniversiteit Groningen gestudeerd. Hier liggen ook twee andere passies van mij: film en het organiseren van culturele projecten.

Benieuwd naar de cursussen die ik geef? Neem een kijkje op deze website of neem contact met me op via evelienstormmusic@gmail.com.

Je kunt me trouwens ook volgen op Facebook ( www.facebook.com/evelienstormmusic ) en Instagram (@evelienstormmusic)! Mijn officiële website is www.evelienstormvocalcoach.com.


Informatie


Docent:

Evelien Storm

Doelgroep:

Jongeren

Discipline:

Muziek

Locatie:

Online of aan de Prinsegracht 27, Den Haag, Nederland

Evelien Storm

vocal coach

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.