Vioolles voor beginners (6-9 jaar)

Beschrijving


Kom inspirerende en leuke vioollessen volgen en boek snelle en goede resultaten! Bijzonder en uniek in Nederland zijn de zigeunerstukken die de kinderen al vanaf de eerste les meespelen. De vele optredens gedurende het jaar enthousiasmeren de kinderen en ouders en het zelfvertrouwen groeit… Binnen drie jaar het Bach Dubbelconcert meespelen is een prestatie, maar haalbaar bij deze juf via de Suzuki methode. Meer dan 75 leerlingen zijn dankzij haar op het Conservatorium beland, en honderden kinderen -die inmiddels volwassen zijn- hebben het vioolspelen van juf Stieneke geleerd en doen dat nog met veel plezier.

Pianoles is mogelijk voor 4e jaars kinderen: ze leren dan in 7 lessen alle begeleidingen. Superleuk is de jaarlijkse driedaagse Suzuki Pinksterworkshop met internationale leraren – een enorme verdieping! Juffie Stieneke spreekt vloeiend Engels, Duits, Frans en Nederlands!

Meer weten? Mail juf Stieneke via vioolles@xs4all.nl

Wat je moet weten

  • De les is speciaal voor kinderen – ouders mogen gratis meedoen.
  • De lessen zijn in de Archipel in Den Haag
  • De kosten bedragen € 780,-. Ooievaarspaskorting is mogelijk en is inclusief een mini-workshop voor jaar 1 en 2, een logeerweekend in jaar 3 en inclusief de meeste muziek.

Over de docent


Al bijna 40 jaar geef ik vioolles aan kinderen die - hoe anders dan bij andere viooljuffen - binnen drie jaar Bach Dubbelconcert spelen en waarvan er al 77 het muziek "vak" ingingen. Alle kinderen  leren drie keer per jaar ook intensief - al snel heel virtuoos - zigeunermuziek. Als ze dan ook nog in 7 complementaire lessen goed leren pianospelen zijn ze op hun 10de al echte all-round muzikanten, die expressief viool spelen en snappen hoe muziek in elkaar zit. Ze kunnen dan ook transponeren, net als de zigeuners…
De zigeunermuziek leer ik trouwens in townships In Pretoria en Kaapstad aan weeskinderen, in Indonesië en ook in de USA in Bloomington, op Brooklyn College en in de Lucy Moses School in New York aan "gewone" kinderen


Informatie


Docent:

Stieneke Poot

Doelgroep:

Kinderen

Discipline:

Muziek

Locatie:

Riouwstraat 23, Den Haag, Nederland

Stieneke Poot

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.