Theatersporten voor iedereen

Beschrijving


De cursus is geschikt voor iedereen zonder ervaring in theatersport. Daarom hebben we bij onze cursussen een hele interessante mix van personen: jong, oud, mannen, vrouwen, van student tot juridisch medewerker. De Basis cursus 1 zijn 12 lessen waarin je de basis beginselen van improvisatie leert; accepteren; associëren; fouten maken mag, maar natuurlijk ook minimaal 10 leuke theatersport spelvormen zoals het moordspel (Cluedo) en het klachtenloket.

Schrijf je in en hoor de laatste details over startmogelijkheden en groepen.

Praktische details

  • voor iedereen van 18 – 75
  • 12 lessen
  • proefles (20,-) mogelijk
  • locatie in centrum Den Haag
  • kosten 220,- incl. btw
  • diverse startdata

Over de docent


Al sinds enige jaren actief in het geven van teambuildings, workshops en cursussen Theatersport & Improvisatie. Oprichter van de grootste theatersportvereniging in Den Haag en geeft met veel plezier aan jong en oud les.

Leerlingen zeggen over hem:

"Wouter heeft de training goed onder controle, en weet waar nodig in te grijpen. Hij staat open voor sturing uit de groep, en heeft een breed arsenaal aan materiaal om allerlei soorten trainingen te geven of te verzorgen."

"Wouter neemt je mee op een ontdekkingsreis langs de verschillende facetten van de theatersport. Prima training om mee te starten. Op een rustige manier deelt hij zijn jarenlange ervaring."

"Wouter geeft ontspannen training en laat iedereen zijn/haar mogelijkheden ontdekken. Ik ben er elke keer vol energie en met een grote grijns van teruggekomen"


Informatie


Docent:

Wouter Hollander

Doelgroep:

Volwassenen

Discipline:

Theater

Locatie:

Prinses Beatrixlaan 23 Den Haag

Aantal lessen:

Kosten:

12

€ 220,-

Wouter Hollander

Theaterdocent, improvisatietrainer, lipdub regisseur