Theatersport Gevorderd

Beschrijving


Deze cursus gaat een paar stappen dieper dan de basis 1 cursus. Wat werkt in een scène, hoe kun je daar binnen een gegeven situatie mee omgaan en wat is jouw rol hierin. Er wordt ook meer herhaald, en meer persoonlijke feedback gegeven.

Waar de cursussen op basisniveau vooral voor de fun is en om wat basisbeginselen te leren, is de vervolgcursus gaat dieper in op wat werkt en hoe je dit beter tot zijn recht kunt laten komen.

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die al een paar lessen improvisatie heeft gevolgd en meer wil werken aan karakters, verhaallijnen en de wat complexere theatersportgames.

Over de docent


Al sinds enige jaren actief in het geven van teambuildings, workshops en cursussen Theatersport & Improvisatie. Oprichter van de grootste theatersportvereniging in Den Haag en geeft met veel plezier aan jong en oud les.

Leerlingen zeggen over hem:

"Wouter heeft de training goed onder controle, en weet waar nodig in te grijpen. Hij staat open voor sturing uit de groep, en heeft een breed arsenaal aan materiaal om allerlei soorten trainingen te geven of te verzorgen."

"Wouter neemt je mee op een ontdekkingsreis langs de verschillende facetten van de theatersport. Prima training om mee te starten. Op een rustige manier deelt hij zijn jarenlange ervaring."

"Wouter geeft ontspannen training en laat iedereen zijn/haar mogelijkheden ontdekken. Ik ben er elke keer vol energie en met een grote grijns van teruggekomen"


Informatie


Docent:

Wouter Hollander

Doelgroep:

Discipline:

Theater

Locatie:


Wouter Hollander

Theaterdocent, improvisatietrainer, lipdub regisseur