Theaterlessen voor jongeren bij ImproBattle

Beschrijving


Wat is ImproBattle

ImproBattle geeft theaterlessen die je helpen sterker in je schoenen te staan. Het is theatersport en improvisatietheater voor jongeren van 13 t/m 26 jaar.IMG-20171128-WA0039.jpg

Je hoeft geen theaterervaring te hebben om met ImproBattle mee te kunnen doen. Meld je gewoon aan en ontdek dat het een ontzettend leuke, positieve vrijetijdsbesteding is.

In Den Haag traint ImproBattle bij Theater Dakota, Zuidlarenstraat 57.

Wat doe je bij ImproBattle?

Bij ImproBattle speel je korte geïmproviseerde scènes die vaak grappig en energiek zijn. Je krijgt je geen script, maar bedenkt het verhaal en de personages ter plekke. Daarbij is samenwerken, durven en goed naar elkaar luisteren erg belangrijk.

Iedere trainingsbijeenkomst start in principe met een aantal korte, vaak fysieke warming-up oefeningen. Daarna gaat de groep aan de slag met improvisatietheater, vaak rondom een thema, zoals culturele diversiteit of maatschappelijke status.

Wat kost meedoen?

We vragen deelnemers een vrijwillige donatie. Dat kan eenmalig, per maand of per kwartaal. Kijk hier voor meer informatie over doneren aan ImproBattle: www.improbattle.nl/doneren.

Bekijk de video over ImproBattle

Over de docent


Bram Martens (1989) is improvisatietrainer. In zijn lessen vindt Bram het belangrijk om de kwaliteiten van mensen te versterken. Daarbij let Bram in het bijzonder op wat al goed gaat. Door na een scène of opdracht kort te reflecteren op het proces, leert een cursist waar zijn kwaliteiten, uitdagingen en vooral spelplezier liggen.
Persoonlijke ontwikkeling vindt Bram in zijn cursussen erg belangrijk. Hij is onder andere werkzaam voor ImproBattle waar hij improvisatietheater inzet om mensen in een kwetsbare situatie sociaal vaardiger en weerbaarder te maken. Ook geeft hij creatieve teambuilding workshops improvisatietheater bij bedrijven en organisaties via TeambuildingTheatersport.nl.
Wat cursisten van KOO zeggen:

Deze cursus combineert plezier met leren. Heel goed voor het versterken van je zelfvertrouwen.

Een heerlijke manier om je (werk)dag achter je te laten en weer helemaal op te laden. Wat hebben we een lol gehad met elkaar en vreselijk gelachen. Ik kijk uit naar de volgende cursus!

Ik heb Bram ervaren als een kritische, enthousiasmerende trainer die het beste uit zijn deelnemers haalt en hen weer helemaal leert genieten!

Het speelplezier spoort mij aan in mijn fantasie.


Informatie


Docent:

Bram Martens

Doelgroep:

Jongeren,
Mensen met een beperking

Discipline:

Theater

Locatie:

Theater Dakota, Zuidlarenstraat 57, Den Haag

Bram Martens

Improvisatietheater trainer

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.