Solfège

Beschrijving


Solfège is a very good way to improve your music skills. Most musicians attend solfège classes next to their instrumental or singinglessons. The teacher, Eric Schulp, speaks Dutch, English, German and a little French

Wat je moet weten

  • Especially for expats
  • Location: Prinsegracht 27 or Zuidlarenstraat 57
  • Fee: €50,00 per hour

Over de docent


Eric Schulp is in 1985 afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium en heeft zich vanaf 1995 gespecialiseerd in het lesgeven aan mensen met het Syndroom van Down, Autisme, PDD- NOS, dementie en met visuele beperking. Hij heeft verschillende methodes om mensen met plezier muziek te laten maken of te beleven. Eric werkt behalve met muzieknotatie ook op het gehoor en past zijn stijl van lesgeven geheel aan de leerling aan. Eric is initiatiefnemer van Art-Mobile. Hij geeft de muzieklessen aan huis en op het Koorenhuis. Momenteel is hij ook verbonden aan de Cultuurschakel, als cultuurcoach muziek. Eric is 15 jaar afdelingshoofd muziek geweest aan het Koorenhuis.
Art-Mobile is er voor iedereen !!
Beperking of geen beperking..

 


Informatie


Docent:

Eric Schulp

Doelgroep:

Expats

Discipline:

Muziek

Locatie:


Eric Schulp

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.