Schrijftraining Levensverhaal

Beschrijving


Wil je herinneringen op papier zetten en komt het er maar niet van? Vraag je je af hoe je het moet aanpakken?

In deze cursus word je via hele diverse opdrachten aan het schrijven gezet. Aan het einde van de cursus heb je vijf teksten die je kunt gebruiken voor een levensverhaal. Ook weet je hoe je zelfstandig verder kunt schrijven.

Deze cursus is voor iedereen die het leuk vindt om te schrijven over wat hij of zij zoal meemaakt. Ook geschikt als je wilt uitproberen of schrijven iets voor je is. We werken in een kleine groep, dus: veel aandacht, ruimte voor vragen en feedback. In een ontspannen sfeer bespreken we elkaars teksten. Iets voor jou? Je bent van harte welkom in deze sfeervolle cursus.

Schrijf je in!

  • Docent: Nynke Feenstra
  • Aantal bijeenkomsten: 5 op maandagmiddag
  • Aantal deelnemers: max. 10
  • Cursusdata: maandag 6, 13 en 20 februari, 6 en 13 maart 2023
  • Tijd: van 13.30 tot 15.30 uur
  • Prijs: € 150,-. Wil je gebruik maken van je Ooievaarspas? Geef dit dan aan op het inschrijfformulier.

Over de docent


Schrijven is scheppen met woorden, iets nieuws ontdekken, een snaar raken. Schrijven is vooral een kwestie van veel doen. Mijn lessen zijn er op gericht je creativiteit te stimuleren én je schrijftechnieken bij te brengen.  Enne...Laat je vooral niet weerhouden door de gedachte dat je niet goed genoeg bent. Op de middelbare school las de leraar Nederlands mijn opstel voor als voorbeeld van hoe het níet moet. En nu is schrijven mijn grote liefde, iets wat ik dagelijks doe.

Iets over mijn achtergrond: na mijn studie politicologie deed ik een journalistieke opleiding. Inmiddels ben ik al weer twintig jaar freelance (tekst-)schrijver. De afgelopen drie jaar heb ik een familiegeschiedenis en twee levensverhalen geschreven. Om goed les te kunnen geven in schrijven heb ik de opleiding tot docent creatief schrijven bij Dactylus gedaan. Ik blijf zelf ook schrijfcursussen volgen, want je bent nooit uitgeleerd.

Mijn cursusaanbod: creatief schrijven, autobiografisch schrijven, familiegeschiedenis of levensverhaal schrijven. Privé-les of ondersteuning bij het schrijven van een levensverhaal of familiegeschiedenis is ook mogelijk.


Informatie


Docent:

Nynke Feenstra

Doelgroep:

Leeftijd 55+,
Volwassenen

Discipline:

Schrijven

Locatie:

KOO kunstonderwijs, Prinsegracht, Den Haag, Nederland

Aantal lessen:

Kosten:

5

€ 150,-

Nynke Feenstra

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.