Levensverhaal: schrijftraining

Beschrijving


Wil je herinneringen op papier zetten en komt het er maar niet van? Vraag je je af hoe je het moet aanpakken? Wil je je schrijftechniek verbeteren?

In deze schrijftraining word je via hele diverse opdrachten aan het schrijven gezet. We behandelen schrijftechnieken die je meteen kunt toepassen. In de les beginnen we aan een opdracht, die werk je thuis uit. In een ontspannen sfeer bespreken we elkaars teksten. Aan het einde van de cursus heb je vijf teksten die je kunt gebruiken voor een levensverhaal. Ook weet je hoe je zelfstandig verder kunt.

Deze cursus is voor iedereen die beter wil worden in schrijven of wil uitproberen of autobiografisch schrijven iets voor hem of haar is. We werken in een kleine groep, dus: veel aandacht, ruimte voor vragen en feedback.  Iets voor jou? Je bent van harte welkom in deze sfeervolle cursus.

Schrijf je in!

  • Docent: Nynke Feenstra
  • Aantal bijeenkomsten: 5 op maandagmiddag
  • Aantal deelnemers: max. 10
  • Cursusdata: maandag 15, 22 en 29 januari, 5 en 12 februari 2024
  • Tijd: van 13.30 tot 15.30 uur
  • Prijs: € 180,-

INSCHRIJVEN? KLIK HIER DOOR NAAR HET INSCHRIJFFORMULIER OP WWW.NYNKEFEENSTRA.NL

Over de docent


Schrijven is scheppen met woorden, iets nieuws ontdekken, een snaar raken. Schrijven is vooral een kwestie van veel doen. Mijn lessen zijn er op gericht je creativiteit te stimuleren én je schrijftechnieken bij te brengen.  Enne...Laat je vooral niet weerhouden door de gedachte dat je niet goed genoeg bent. Op de middelbare school las de leraar Nederlands mijn opstel voor als voorbeeld van hoe het níet moet. En nu is schrijven mijn grote liefde, iets wat ik dagelijks doe.

Iets over mijn achtergrond: ik studeerde politicologie en deed een journalistieke opleiding. Na zo'n twintig jaar als freelance tekstschrijver te hebben gewerkt, ben ik me gaan specialiseren in familiegeschiedenis/ levensverhaal schrijven. Creatief schrijven deed ik sowieso al naast mijn werk, maar om er goed les in te kunnen geven, heb ik de opleiding tot docent creatief schrijven bij Dactylus gedaan. Ik blijf zelf ook masterclasses en schrijfworkshops volgen, want je bent nooit uitgeleerd.

Mijn cursusaanbod: creatief schrijven, autobiografisch schrijven, familiegeschiedenis of levensverhaal schrijven. Privé-les of ondersteuning bij het schrijven van een levensverhaal of familiegeschiedenis is ook mogelijk.


Informatie


Docent:

Nynke Feenstra

Doelgroep:

Volwassenen

Discipline:

Schrijven

Locatie:

KOO kunstonderwijs, Prinsegracht, Den Haag, Nederland

Aantal lessen:

Kosten:

5

€ 180,-

Nynke Feenstra