Proefles zang

Beschrijving


Wil je een vrijblijvende proefles volgen, bijvoorbeeld om te kijken of zangles iets voor je is? Je bent altijd welkom om een proefles te volgen. Zo’n les duurt 30 minuten en kost € 25,-. De les is in het Koorenhuis of online via Zoom.

In de les doen we een paar oefeningen, zingen een deel van een liedje en kijken waar we -als je zou doorgaan met lessen- aan kunnen werken. Zo maken we een plan wat op jou persoonlijk is afgestemd. In de les is ook ruimte om je vragen te stellen.

Wil je meer weten of meteen een proefles inplannen? Schrijf je in via deze site of mail naar evelienstormmusic@gmail.com.

Over de docent


Hallo!

Ik ben Evelien. In 2012 ben ik afgestudeerd aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen, richting jazz vocals. Daarna heb ik me verder verdiept in zangtechniek (Complete Vocal Technique). Ik vind het belangrijk dat ik mezelf steeds blijf ontwikkelen als zangeres en docent zodat mijn kennis en kunde up-to-date blijft. Dit doe ik door o.a. het volgen van cursussen en het bijwonen van (stem)symposia. Eind 2021 heb ik de opleiding tot Modern Vocal Teacher afgerond (Level 1). Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Zangpedagogen en de Kunstenbond.

Op dit moment geef ik zangles en koor bij verschillende instellingen, waaronder het Koorenhuis en LAKcursussen in Leiden.

Ik vind de stem het allermooiste instrument dat er is. Het komt helemaal vanuit jezelf en is daardoor heel persoonlijk. De stem kan zoveel verschillende klanken aannemen: licht, engelachtig, donker, zwaar, hard, scherp, warm, wollig.... ik ontdek nog steeds nieuwe kanten van m’n eigen stem en ik vind het heel erg leuk om in mijn lessen te werken met de stemmen van mijn leerlingen.

In 2018 was de release van mijn album 'Little Lights' in Theater De Nieuwe Regentes. Het is een album met allemaal eigen geschreven liedjes, in een mix van jazz, pop en een tikje Braziliaanse muziek. Meer info hierover vind je op mijn Facebookpagina of Instagram.

Naast het conservatorium heb ik Kunsten, Cultuur en Media aan de Rijksuniversiteit Groningen gestudeerd. Hier liggen ook twee andere passies van mij: film en het organiseren van culturele projecten.

Benieuwd naar de cursussen die ik geef? Neem een kijkje op deze website of neem contact met me op via evelienstormmusic@gmail.com.

Je kunt me trouwens ook volgen op Facebook ( www.facebook.com/evelienstormmusic ) en Instagram (@evelienstormmusic)! Mijn officiële website is www.evelienstormvocalcoach.com.


Informatie


Docent:

Evelien Storm

Doelgroep:

Alle

Discipline:

Muziek

Locatie:

Online of Prinsegracht 27, Den Haag, Nederland

Aantal lessen:

Kosten:

1

€ 10,-

Evelien Storm

vocal coach