Proefles theatersport en improvisatietheater

Beschrijving


Altijd al eens een theatercursus willen doen, maar nooit de tijd of durf gehad? Schrijf je dan in voor een cursus theatersport en improvisatietheater bij Bram Martens. Dit is een laagdrempelige vorm van geïmproviseerd theater waarbij je vrijer wordt, meer in het moment bent en tegelijkertijd je presentatievaardigheden vertrekt.

Vlak voordat de introductiecursus Theatersport en Improvisatie begint is er een proefles.

Heb je een vraag? Bel of mail Bram dan via info@theatersportinkoorenhuis.nl of 06 13423944.

Over de docent


Bram Martens (1989) is improvisatietrainer. In zijn lessen vindt Bram het belangrijk om de kwaliteiten van mensen te versterken. Daarbij let Bram in het bijzonder op wat al goed gaat. Door na een scène of opdracht kort te reflecteren op het proces, leert een cursist waar zijn kwaliteiten, uitdagingen en vooral spelplezier liggen.
Persoonlijke ontwikkeling vindt Bram in zijn cursussen erg belangrijk. Hij is onder andere werkzaam voor ImproBattle waar hij improvisatietheater inzet om mensen in een kwetsbare situatie sociaal vaardiger en weerbaarder te maken. Ook geeft hij creatieve teambuilding workshops improvisatietheater bij bedrijven en organisaties via TeambuildingTheatersport.nl.
Wat cursisten van KOO zeggen:

Deze cursus combineert plezier met leren. Heel goed voor het versterken van je zelfvertrouwen.

Een heerlijke manier om je (werk)dag achter je te laten en weer helemaal op te laden. Wat hebben we een lol gehad met elkaar en vreselijk gelachen. Ik kijk uit naar de volgende cursus!

Ik heb Bram ervaren als een kritische, enthousiasmerende trainer die het beste uit zijn deelnemers haalt en hen weer helemaal leert genieten!

Het speelplezier spoort mij aan in mijn fantasie.


Informatie


Docent:

Bram Martens

Doelgroep:

Alle

Discipline:

Theater

Locatie:

Prinsegrachts 27, Den Haag

Aantal lessen:

Kosten:

1

€ 5,-

Bram Martens

Improvisatietheater trainer

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.