Proefles Improvisatie

Beschrijving


Bij Theatersport Den Haag is het mogelijk om op verschillende momenten in het jaar een proefles te volgen.

De eerste inschrijvingsdatum staat bij dit formulier, maar als je je inschrijft, zal ik kijken wat de eerstvolgende mogelijkheid is.

Wil je het eens uitproberen? Vul dan het formulier in en dan neem ik contact met je op!

Leuk dat je interesse hebt! Tot binnenkort!

 

Over de docent


Al sinds enige jaren actief in het geven van teambuildings, workshops en cursussen Theatersport & Improvisatie. Oprichter van de grootste theatersportvereniging in Den Haag en geeft met veel plezier aan jong en oud les.

Leerlingen zeggen over hem:

"Wouter heeft de training goed onder controle, en weet waar nodig in te grijpen. Hij staat open voor sturing uit de groep, en heeft een breed arsenaal aan materiaal om allerlei soorten trainingen te geven of te verzorgen."

"Wouter neemt je mee op een ontdekkingsreis langs de verschillende facetten van de theatersport. Prima training om mee te starten. Op een rustige manier deelt hij zijn jarenlange ervaring."

"Wouter geeft ontspannen training en laat iedereen zijn/haar mogelijkheden ontdekken. Ik ben er elke keer vol energie en met een grote grijns van teruggekomen"


Informatie


Docent:

Wouter Hollander

Doelgroep:

Leeftijd 55+,
Volwassenen

Discipline:

Theater

Locatie:

Wilhelmina van Pruisenweg, Den Haag, Nederland

Wouter Hollander

Theaterdocent, improvisatietrainer, lipdub regisseur

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.