Proefles De Vloer Op

Beschrijving


Twijfel je of je een cursus De Vloer Op of de MasterClass in één Dag wilt gaan doen, en wil je het eerst een keer proberen. Doe dan mee aan deze proefles.

In de cursus De Vloer Op ga je aan de slag met het theaterformat De Vloer Op, waarbij je vooraf bedachte scenario’s uitspeelt in een improvisatie. Omdat het verhaal voor een deel vastligt krijg je de tijd en ruimte om te werken aan verdiepend spel.

Er wordt in de cursus gewerkt aan acteer- en improvisatievaardigheden. Vaardigheden als incasseren en reageren, doorpakken, werken met hoge en lage status en de improvisatietechniek van Helmert Woudenberg op basis van de vier elementen (aarde, lucht, water en vuur) passeren de revue, zodat je aan het eind van de cursus een volledig pallet van mogelijkheden hebt om een De-Vloer-Op scène te spelen.

Heb je een vraag? Bel of mail Bram dan via info@theatersportinkoorenhuis.nl of 06 13423944.

Over de docent


Bram Martens (1989) is improvisatietrainer. In zijn lessen vindt Bram het belangrijk om de kwaliteiten van mensen te versterken. Daarbij let Bram in het bijzonder op wat al goed gaat. Door na een scène of opdracht kort te reflecteren op het proces, leert een cursist waar zijn kwaliteiten, uitdagingen en vooral spelplezier liggen.
Persoonlijke ontwikkeling vindt Bram in zijn cursussen erg belangrijk. Hij is onder andere werkzaam voor ImproBattle waar hij improvisatietheater inzet om mensen in een kwetsbare situatie sociaal vaardiger en weerbaarder te maken. Ook geeft hij creatieve teambuilding workshops improvisatietheater bij bedrijven en organisaties via TeambuildingTheatersport.nl.
Wat cursisten van KOO zeggen:

Deze cursus combineert plezier met leren. Heel goed voor het versterken van je zelfvertrouwen.

Een heerlijke manier om je (werk)dag achter je te laten en weer helemaal op te laden. Wat hebben we een lol gehad met elkaar en vreselijk gelachen. Ik kijk uit naar de volgende cursus!

Ik heb Bram ervaren als een kritische, enthousiasmerende trainer die het beste uit zijn deelnemers haalt en hen weer helemaal leert genieten!

Het speelplezier spoort mij aan in mijn fantasie.


Informatie


Docent:

Bram Martens

Doelgroep:

Alle

Discipline:

Theater

Locatie:

Prinsegracht 27, Den Haag, Nederland

Aantal lessen:

Kosten:

1

€ 5,-

Bram Martens

Improvisatietheater trainer

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.