Pianolessen op maat

Beschrijving


Eric geeft pianoles op maat voor kinderen vanaf 4 jaar. Hij gebruikt een leuke methode en speelt in op de wensen en talenten van kinderen. Eventueel kan je via hem een digitale piano huren. Zie hiervoor de website huureendigitalepiano.nl.

Wat je moet weten

  • De les is speciaal voor kinderen vanaf 4 jaar
  • Je kunt 18 of 36 lessen afnemen
  • De lessen worden gegeven op de Prinsegracht 27 in Den Haag
  • Voor 18 lessen betaal je € 587,00 en voor 36 lessen € 1175,00 (betaling in maandelijkse termijnen is mogelijk).

Over de docent


Eric Schulp is in 1985 afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium en heeft zich vanaf 1995 gespecialiseerd in het lesgeven aan mensen met het Syndroom van Down, Autisme, PDD- NOS, dementie en met visuele beperking. Hij heeft verschillende methodes om mensen met plezier muziek te laten maken of te beleven. Eric werkt behalve met muzieknotatie ook op het gehoor en past zijn stijl van lesgeven geheel aan de leerling aan. Eric is initiatiefnemer van Art-Mobile. Hij geeft de muzieklessen aan huis en op het Koorenhuis. Momenteel is hij ook verbonden aan de Cultuurschakel, als cultuurcoach muziek. Eric is 15 jaar afdelingshoofd muziek geweest aan het Koorenhuis.
Art-Mobile is er voor iedereen !!
Beperking of geen beperking..

 


Informatie


Docent:

Eric Schulp

Doelgroep:

Kinderen

Discipline:

Muziek

Locatie:


Eric Schulp

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.