Pianoles voor jongeren

Beschrijving


Je hebt altijd al dat ene bekende liedje op de piano willen spelen, of je wilde altijd al jezelf begeleiden op de piano; ik help je graag op weg! Mijn lessen kunnen klassiek georiënteerd zijn (van beginnelingen tot aan (ver)gevorderden), maar kunnen ook meer gericht zijn op lichtere muziek. Ook voor de beginselen van liedbegeleiding/akkoordschema’s kun je bij mij terecht.

Wat je moet weten

De lessen zijn speciaal voor jongeren
De lessen zijn in Den Haag, Bezuidenhout
De kosten zijn per 10-lessenkaart/ per kwartaal

Over de docent


Mijn naam is Claudette Verhulst en ik ben in juni 2014 afgestudeerd aan de Master piano klassiek van het Koninklijk Conservatorium van Den Haag.
Ik geef les aan zowel kinderen, jongeren als volwassenen.

In de lessen die ik geef gaat het niet alleen over techniek, theorie en muzikale inbreng; ik help leerlingen ook graag op weg hóe te studeren. Een pianoles duurt maar 45 à 60 minuten, terwijl je de meeste uren achter de piano (als het goed is...) thuis maakt.
Tot slot vind ik het natuurlijk heel belangrijk dat leerlingen plezier hebben in het pianospelen. Ik vraag daarom altijd wat de specifieke wensen zijn en probeer hierop in te spelen met passend lesmateriaal en bladmuziek.


Informatie


Docent:

Claudette Verhulst

Doelgroep:

Jongeren

Discipline:

Muziek

Locatie:


Claudette Verhulst

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.