Pianoles (vanaf 4 jaar)

Beschrijving


Eric geeft les aan iedereen van 4 jaar oud. Maar ook voor ouderen: Het is er vroeger niet van gekomen en nu heb je de kans om het in te halen. Moeilijk? Welnee. Eric Schulp geeft pianoles rekening houdend met uw mogelijkheden. Met of zonder muzieknotatie. Een maximum leeftijd stelt Eric niet in…. Extra service: www.huureendigitalepiano.nl

Wat je moet weten

Je krijgt 18 of 36 lessen lessen
De lessen zijn op de Prinsegracht 27=Koorenhuis
Kosten zijn Vanaf € 587,00- € 710,00 ( incl.BTW), 18 lessen. Betaling in maandelijkse termijnen mogelijk.

Over de docent


Eric Schulp is in 1985 afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium en heeft zich vanaf 1995 gespecialiseerd in het lesgeven aan mensen met het Syndroom van Down, Autisme, PDD- NOS, dementie en met visuele beperking. Hij heeft verschillende methodes om mensen met plezier muziek te laten maken of te beleven. Eric werkt behalve met muzieknotatie ook op het gehoor en past zijn stijl van lesgeven geheel aan de leerling aan. Eric is initiatiefnemer van Art-Mobile. Hij geeft de muzieklessen aan huis en op het Koorenhuis. Momenteel is hij ook verbonden aan de Cultuurschakel, als cultuurcoach muziek. Eric is 15 jaar afdelingshoofd muziek geweest aan het Koorenhuis.
Art-Mobile is er voor iedereen !!
Beperking of geen beperking..

 


Informatie


Docent:

Eric Schulp

Doelgroep:

Alle

Discipline:

Muziek

Locatie:


Eric Schulp

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.