Pianoles speciale doelgroepen

Beschrijving


Pianoles voor jou precies op maat. Jij geeft aan welke stijl je wilt spelen. Met of zonder muzieknotatie. Iedere week of om de week krijg je een half uur les. De docent is een specialist in het lesgeven aan mensen met een beperking. Bij Art-Mobile kun je ook een digitale piano huren! Kijk dan op: www.huureendigitalepiano.nl

Wat je moet weten

De les is speciaal voor mensen met een beperking
Je krijgt vanaf 18-36 lessen les
De lessen zijn op de Prinsegracht 27
Kosten zijn vanaf € 587,00 ( >21 jaar 21%BTW) per jaar( betaling in termijnen mogelijk)

Over de docent


Eric Schulp is in 1985 afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium en heeft zich vanaf 1995 gespecialiseerd in het lesgeven aan mensen met het Syndroom van Down, Autisme, PDD- NOS, dementie en met visuele beperking. Hij heeft verschillende methodes om mensen met plezier muziek te laten maken of te beleven. Eric werkt behalve met muzieknotatie ook op het gehoor en past zijn stijl van lesgeven geheel aan de leerling aan. Eric is initiatiefnemer van Art-Mobile. Hij geeft de muzieklessen aan huis en op het Koorenhuis. Momenteel is hij ook verbonden aan de Cultuurschakel, als cultuurcoach muziek. Eric is 15 jaar afdelingshoofd muziek geweest aan het Koorenhuis.
Art-Mobile is er voor iedereen !!
Beperking of geen beperking..

 


Informatie


Docent:

Eric Schulp

Doelgroep:

Mensen met een beperking

Discipline:

Muziek

Locatie:


Eric Schulp

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.