Muziektheorie en/of solfège

Beschrijving


Muziektheorie en/of solfège is interessant om muziek beter te begrijpen. Zowel voor beginners als voor gevorderden. Ik heb veel zangers in mijn praktijk, die graag van blad willen leren zingen en zelfstandiger willen worden in het lezen van ritmen. Maar uiteraard zijn instrumentalisten of geïnteresseerden, die nog met instrumentale les willen beginnen, zeer welkom! Het programma wordt voor u op maat gemaakt.

Wat je moet weten

  • De les is speciaal voor alle
  • Je krijgt 18 of 36 lessen
  • De lessen zijn op de Prinsegracht 27=Koorenhuis
  • Kosten zijn vanaf € 710,00( in max. 10 termijnen te betalen)

Over de docent


Eric Schulp is in 1985 afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium en heeft zich vanaf 1995 gespecialiseerd in het lesgeven aan mensen met het Syndroom van Down, Autisme, PDD- NOS, dementie en met visuele beperking. Hij heeft verschillende methodes om mensen met plezier muziek te laten maken of te beleven. Eric werkt behalve met muzieknotatie ook op het gehoor en past zijn stijl van lesgeven geheel aan de leerling aan. Eric is initiatiefnemer van Art-Mobile. Hij geeft de muzieklessen aan huis en op het Koorenhuis. Momenteel is hij ook verbonden aan de Cultuurschakel, als cultuurcoach muziek. Eric is 15 jaar afdelingshoofd muziek geweest aan het Koorenhuis.
Art-Mobile is er voor iedereen !!
Beperking of geen beperking..

 


Informatie


Docent:

Eric Schulp

Doelgroep:

Alle

Discipline:

Muziek

Locatie:


Eric Schulp

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.