Muziekspeeltuin (6 – 8 jaar)

Beschrijving


Het zingen van grappige en mooie liedjes, improviseren, bewegen en dansen, spelen met verschillende instrumenten en het componeren van eigen muziek: in Muziekspeeltuin 2 komen allerlei muzikale aspecten aan bod.

Door vooral veel zelf te doen en te ervaren, samen te spelen en naar elkaar te luisteren, leer je steeds meer over muziek. Je maakt in deze cursus kennis met veel verschillende muziekinstrumenten. Ook wordt er een begin gemaakt met muzieknotatie. In de lessen worden creativiteit en het muzikale gehoor volop ontwikkeld.

Voor meer informatie of om in te schrijven: https://robinentim.nl/in-het-koorenhuis/

Wat je moet weten

  • De les is speciaal voor kinderen
  • Je krijgt 30 lessen van 45 minuten
  • De lessen worden gegeven op de Prinsegracht 27, Den Haag
  • Je betaalt € 305,00 voor een cursus van 30 lessen

Over de docent


Mijn naam is Robin Negenborn, muziekdocente. Ik verzorg cursussen (Muziek op Schoot en Muziekspeeltuin) voor kinderen van 0 tot en met 8 jaar in het Koorenhuis.
In juni 2012 ben ik afgestudeerd als Docent Muziek aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. In november 2013 heb ik de post-hbo docentenopleiding Muziek op Schoot afgerond. Ook volgde ik lessen aan de Schumann Akademie in Utrecht.
Ik ben zangeres en zing voornamelijk kleinkunst-, pop- en musicalrepertoire. Daarnaast speel ik al jaren klarinet.
Vanuit ons bedrijf Robin en Tim organiseren en verzorgen we optredens, workshops en projecten op verschillende locaties en voor diverse groepen. Van bedrijven tot koren, van kinderfeestjes tot scholen en kinderdagverblijven, van familiebijeenkomsten tot optredens bij bruiloften en recepties.

Naast deze (drukke, maar vooral leuke) werkzaamheden houd ik van lezen en schrijven en ga ik graag naar de film of het theater.


Informatie


Docent:

Robin Negenborn

Doelgroep:

Kinderen

Discipline:

Muziek

Locatie:

Prinsegracht 27, Den Haag, Nederland

Robin Negenborn

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.