Musicalfabriek 7 t/m 9 jaar

Beschrijving


Ben jij ook zo gek op zingen, dansen en toneelspelen? En ’t liefst allemaal tegelijk? Dan ben je bij de Musical-Fabriek op de juiste plek! In wekelijkse lessen van een uur, maken we kennis met alles wat met musical te maken heeft. Het einde van het seizoen wordt afgesloten met een voorstelling in een echt theater. Gedurende het cursusjaar gaan we hiervoor goed oefenen! Wil je meer informatie? Ga naar www.musicalfabriek.nl of mail naar musical.fabriek@gmail.com en meld je aan!

Wat je moet weten

De les is speciaal voor kinderen. Je krijgt een jaar lang les, m.u.v vakanties en feestdagen. Aan het einde van het seizoen speel je samen met twee andere groepen in een eindvoorstelling in theater Dakota in Den Haag!
Ga naar onze website voor details over onze locaties; Den Haag: Laan van Poot 355A – Leidschendam/Voorburg: studio in het Veurtheater en sinds kort in Monster, Kloosterlaan 4!
Kosten zijn €310,00 op jaarbasis (incl. €15,00 korting bij betaling ineens) of €32,50 per maand.

Over de docent


Hoi, ik ben Irene Borst en heb na mijn opleiding aan de Frank Sanders Akademie voor musicaltheater in een paar grote Nederlandse musicals mogen staan, waaronder Tarzan, Mary Poppins en The Little Mermaid. Ook was ik op tv te zien in Op zoek naar Mary Poppins waar ik de halve finale haalde.

Er schuilt echter nog een passie in mij en dat is lesgeven, of eigenlijk het doorgeven van mijn ‘hobby’ aan jonge kinderen. Ik weet als geen ander hoe je als kind kan dromen van dat grote podium! Toch wist ik pas op vrij late leeftijd dat musical zo ontzettend leuk is. 'Pas' op de middelbare school ontdekte ik dat dit de droom was die ik moest laten uitkomen, en juist daarom vind ik het belangrijk om kinderen vanaf 5 jaar al de kans te geven om te ontdekken hoe leuk dit vak is!

Sinds kort werk ik samen met collega theatermaker Pepijn Jehee, waar we onder andere gestart zijn met de Theater Fabriek - voor jongeren van 12-18 jaar.

Neem een kijkje bij een van onze cursussen, wie weet zit er iets voor je tussen.


Informatie


Docent:

Irene Borst

Doelgroep:

Kinderen

Discipline:

Theater

Locatie:


Irene Borst

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.