Musicalfabriek 10 t/m 15 jaar

Beschrijving


De Musical en Theater Fabriek is een musical-theaterschool voor kinderen tussen de 5 en 21 jaar. Tijdens de lessen leren de kinderen kennis maken met musical en alles wat daarbij komt kijken. Zingen, dansen en toneelspelen tegelijk! Dat is een vak apart, maar gelukkig baart oefening kunst en dat doen we dan ook graag. We zorgen ervoor dat leerlingen in een vertrouwde omgeving zich kunnen ontplooien en bouwen mee aan hun zelfvertrouwen.  We repeteren voor de eindvoorstelling die natuurlijk met alles erop en eraan wordt opgevoerd in een echt theater!

Wat je moet weten

De les is speciaal voor kinderen. Je krijgt wekelijkse les. De lessen zijn te volgen aan de Laan van Poot 355A in Den Haag en in L’dam/Voorburg in de studio aan het Veurtheater – kijk voor meer informatie op onze website!
Kosten zijn €310,00 (incl €15,00 korting bij betaling ineens). Betaling in drie termijnen is ook mogelijk (á €108,25 per termijn)

Over de docent


Hoi, ik ben Irene Borst en heb na mijn opleiding aan de Frank Sanders Akademie voor musicaltheater in een paar grote Nederlandse musicals mogen staan, waaronder Tarzan, Mary Poppins en The Little Mermaid. Ook was ik op tv te zien in Op zoek naar Mary Poppins waar ik de halve finale haalde.

Er schuilt echter nog een passie in mij en dat is lesgeven, of eigenlijk het doorgeven van mijn ‘hobby’ aan jonge kinderen. Ik weet als geen ander hoe je als kind kan dromen van dat grote podium! Toch wist ik pas op vrij late leeftijd dat musical zo ontzettend leuk is. 'Pas' op de middelbare school ontdekte ik dat dit de droom was die ik moest laten uitkomen, en juist daarom vind ik het belangrijk om kinderen vanaf 5 jaar al de kans te geven om te ontdekken hoe leuk dit vak is!

Sinds kort werk ik samen met collega theatermaker Pepijn Jehee, waar we onder andere gestart zijn met de Theater Fabriek - voor jongeren van 12-18 jaar.

Neem een kijkje bij een van onze cursussen, wie weet zit er iets voor je tussen.


Informatie


Docent:

Irene Borst

Doelgroep:

Kinderen

Discipline:

Theater

Locatie:


Irene Borst

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.