Monday Jazz koor

Beschrijving


Monday Jazz 2020-2021

Met enthousiasme beginnen we met het instuderen van swingende jazz arrangementen met af en toe een andere muziekstijl. Een keer per maand met begeleiding van een jazz pianist. Er is nog plaats voor gevorderde zangeressen! Vanwege het niveau van dit koor graag aanmelden per email. We bekijken dan je zang/koorervaring en na een korte auditie is de kans groot dat je mee kunt komen zingen! Een greep uit het repertoire van vorig seizoen:  Bumble Bee, Charade, Bim-Bom, Let’s face the music and dance, Mornin, ….

Komend seizoen: oa. Girltalk, Birdland, I say a little prayer Voor informatie en aanmelding: annemariewillems@ziggo.nl of www.annemariewillems.nl

Wat je moet weten

De les is speciaal voor volwassenen
Je krijgt 35 lessen en 2 optredens
De lessen zijn op een nader te bepalen locatie.
Kosten zijn € 420,- cursus van 35 weken en 2 optredens. Inclusief materialen. [ooievaarspas geldig]. Exclusief € 35,- begeleiding pianist

Vanwege Covid betaling per 3 maanden.

Over de docent


Annemarie Willems studeerde aan het conservatorium in Utrecht. Daarna gaf ze jarenlang stemvormingslessen bij het Musisch Centrum in Delft. Deze periode sloot ze af met het regisseren en dirigeren van een korte operavoorstelling Der Jasager van Brecht/Weill. In 1984 schreef zij filmmuziek bij de korte film Sophie. Ook heeft zij enkele jaren met improvisatiegroepen in Gouda en Amsterdam gewerkt. Sinds 1996 is ze voor diverse zangcursussen verbonden aan het Koorenhuis in Den Haag.

Als dirigent leidt ze onder meer 3 Jazzkoren in Den Haag, Vrouw&CO in Zoetermeer, 3 personeelskoren bij verschillende ministeries en enkele close harmony groepen.

Naast privézanglessen verzorgt zij landelijk workshops op maat.

Annemarie over het begeleiden van workshops en projecten in organisaties en bedrijven:

"Samen een avontuur beleven. Dat is mijn drijfveer, iedere keer opnieuw. Daar krijg ik een enorme dosis energie van en dat breng ik over op de groep. Ik wil mensen motiveren, hen het gevoel geven dat het gaat lukken - en dan lukt het ook!”


Informatie


Docent:

Annemarie Willems

Doelgroep:

Alle

Discipline:

Muziek

Locatie:

Vanwege Corona op een privelokatie conform de Covid richtlijnen. Deelnemers ontvangen deze info per email.

Annemarie Willems

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.