Modeltekenen

Beschrijving


Tekenen naar live model wordt door velen als het allermoeilijkste gezien. Ga jij de uitdaging aan? Ik kan je helpen! De hele materie van het tekenen naar model heb ik voor je uiteen gerafeld in aspecten die je één voor één kan oefenen zodat je niet alle problemen die je aan ziet komen in één keer op je bordje krijgt. Houding, vorm en restvorm, een mooie lijnvoering, licht/donkercontrast en kleur… er valt veel in te leren. Verder is lef en vrijheid nodig die je in mijn lessen vergroot door samen naar de tekeningen te kijken en door minder goede maar vooral ook geslaagde aspecten van je tekening te onderscheiden. En schrik vooral niet als ik je eens een lange stok aan je houtskooltje laat binden of laat tekenen zonder op het papier te kijken. Een deel van de lessen zullen we extra aandacht besteden aan het koptekenen en aan kleur middels pastel- of acrylverf. Meer weten? Mail dan naar mail@ardibrouwer.nl

Wat je moet weten

  • De les is speciaal voor volwassenen
  • Je krijgt 16 lessen
  • De lessen worden gegeven op de Prinsegracht 27 in Den Haag
  • De kosten bedragen € 367,-. Ooievaarspashouders komen in aanmerking voor korting. Het cursusgeld is exclusief papier en materiaal.

Over de docent


Ardi Brouwer is beeldend kunstenaar (tekenen, pastel en lithografie), en heeft daarnaast bij Stichting Koorenhuis een jarenlange ervaring opgebouwd in het geven van tekenlessen. Plezier in de handeling van het tekenen, maar ook het leren kijken en het waargenomene vertalen naar het tekenblad, staan daarin voorop.


Informatie


Docent:

Ardi Brouwer

Doelgroep:

Volwassenen

Discipline:

Beeldende Kunst

Locatie:


Ardi Brouwer

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.