La La Lockdown Singing Club

Beschrijving


!Let op! Fysieke lessen zijn gelukkig weer mogelijk. Mocht er weer een (langere) lockdown komen dan gaat de La La Lockdown Singing Club weer van start. Hou deze pagina in de gaten voor updates.

Welkom bij de La La Lockdown Singing Club 2021!

De La La Lockdown Singing Club staat voor (persoonlijke en muzikale) ontwikkeling, inspiratie en plezier. Alleen en samen!

Fysiek zangles volgen is nu niet mogelijk. We zitten veel thuis vanwege de lockdown en het lijkt alsof onze dagen alleen uit werk of studie bestaan. De grijze winterdagen maken het niet makkelijker.

Juist nu is een uitlaatklep, een plek waar je nieuwe dingen leert, verbinding maakt met anderen en gewoon plezier hebt onmisbaar. De La La Lockdown Singing Club dus!

Wil jij:
-concrete tools krijgen om je zangstem te ontwikkelen, bijv. voor het vergroten van je bereik en het zingen met meer volume
-je muzikale horizon verbreden
-een uitlaatklep hebben en even loskomen van de waan van de dag
-na altijd onder de douche zingen weten ‘waar je staat’ en wat je kan leren
-je vocale skills bijhouden of opfrissen
-je zelfgeschreven nummers uitproberen voor publiek
-blijven zingen terwijl je koor on holdstaat
-leren hoe je een lied eigen kunt maken
-ervaring opdoen met het zingen voor publiek
-in een veilige omgeving uitgedaagd worden om uit je comfortzone te stappen
-onderdeelzijn van een community die elkaar steunt, inspireert en stimuleert

Dan is de La La Lockdown Singing Club iets voor jou.

Wat is het
De La La Lockdown Singing Club bestaat uit 3 onderdelen die elke maand terugkomen:

  1. 1, 2 of 3 privélessen
  2. Interactieve workshop met iedere maand een ander thema
  3. Karaoke Club

1.In de privélessen (30 min per les) werk je 1 op 1 met Evelien aan het ontdekken en ontwikkelen van je eigen stem. De lessen zijn zowel voor beginners als ervaren zangers en alles daartussenin: ze zijn persoonlijk afgestemd op wat voor jou werkt, wat je nodig hebt en zou willen leren.

2.In de interactieve workshops (60 min) verdiep je je elke keer in een ander thema. De workshops worden opgenomen, dus als het niet lukt om er live bij te zijn, of je wilt iets herhalen, kun je de workshop later terugkijken. Thema’s lopen uiteen van zangtechniek (o.a. ademhaling en twang) tot muzikale thema’s (o.a. improvisatie en tekstinterpretatie).

3.In de Karaoke Club (60-90 min) ontmoet je de andere clubleden en kun je ongegeneerd ‘lelijk’ zingen. Je zorgt voor je favoriete karaoketrack of probeert je zelfgeschreven nummer uit, en kijkt wat er gebeurt. De Club is een veilige plek waar je kunt experimenteren, plezier kunt hebben en steun van de andere clubleden krijgt.
Elke Club begint met een gezamenlijke warming-up. Evelien geeft tips & tricks om je karaoke-optreden nog beter uit de verf te laten komen.En als je een keer geen zin hebt om zelf te zingen, doe je mee als toehoorder.

Data
!Let op! Fysieke lessen zijn gelukkig weer mogelijk. Mocht er weer een (langere) lockdown komen dan gaat de La La Lockdown Singing Club gaat weer van start. Hou deze pagina in de gaten.

Tarieven
Elk pakket bestaat uit onbeperkt toegang tot de workshops en Karaoke Club. Daarnaast kies je voor 1, 2 of 3 privélessen per maand.

Pakket 1 privéles p/m:
€260 (tot 21 jaar) of €300 (21 jaar en ouder, incl. 21% btw)
Pakket 2 privélessen p/m:
€405 (tot 21 jaar) of €490 (21 jaar en ouder, incl. 21% btw)
Pakket 3 privélessen p/m:
€555 (tot 21 jaar) of €670 (21 jaar en ouder, incl. 21% btw)

Praktische info
Alle onderdelen vinden online plaats via Zoom. Om mee te doen heb je een computer of laptop met stabiele internetverbinding en Zoom nodig. Oortjes of een koptelefoon is handig. Daarnaast heb je een ander apparaat (bijvoorbeeld een telefoon) nodig waarop je karaoketracks kunt afspelen.

Aanmelden
Stuur een mailtje naar evelienstormmusic@gmail.com met je naam en telefoonnummer.

Je kunt via de mail ook een gratis kennismakingsgesprek van 15 minuten aanvragen.

Over Evelien
Evelien is een bevlogen zangcoach met een passie voor alles wat met zingen en de stem te maken heeft. Ze helpt je met het vinden van jouw unieke sound en stijl door het werken aan techniek, muzikaliteit en interpretatie. Met een persoonlijke benadering maakt ze je bewust van je gewoontes en geeft ze je vertrouwen in het leerproces. Door het leren van verschillende technieken ervaar je meer vrijheid in je zingen, of je nou pop, jazz, rock, R&B, soul, musical of kleinkunst zingt. In groepslessen creëert Evelien een plezierige en laagdrempelige sfeer waar cursisten elkaar inspireren en van elkaar leren.

Evelien heeft Jazz Vocals aan het conservatorium in Groningen gestudeerd en zich daarna verdiept in de Complete Vocal Technique. Sinds 2010 geeft ze privélessen, workshops en cursussen en staat ze voor koren. Evelien houdt haar kennis op peil door het volgen van masterclasses, bijwonen van symposia en een opleiding tot Modern Vocal Teacher. Hierdoor is ze altijd op de hoogte van de nieuwste technieken. In 2018 bracht Evelien met haar band het zelfgeschreven album Little Lights uit. Ze treedt daarnaast als leadzangeres in verschillende formaties op.

Website: www.evelienstormvocalcoach.com| Facebook en Instagram: @Evelienstormmusic

Wat anderen zeggen over Evelien

Over de online cursus Jazz-zang:
If you love jazz, enjoy singing and are curious about exploring the territory of improvisation this course is for you. Evelien will take you by the hand and make of this learning experience a very gratifying and enjoyable one, both in terms of how much you get to learn about jazz and its basic concepts, and in terms of bringing down the barriers of self-contention and fully enjoying the sense of freedom that improvisation provides you with.
– Letiko

Een nieuwe ervaring
Meestal denk ik bij zangles aan techniek: adem(steun), noten raken, hard werken. In deze jazz-cursus mocht ik alles loslaten, alles vergeten wat ik tot nu toe had geleerd, en gaan spelen. Scatten was heel eng, maar het lukte verbazend goed met enige tips & tricks.
Een nieuwe ervaring om met je klank, timing en melodie te experimenteren in plaats van het mooi proberen te maken, want uiteindelijk werd het resultaat er interessanter, en ook nog eens mooier van! I had fun, én ik heb geleerd hoe ik mezelf kan uitdagen.
-Annalena

Over de online cursus Zangles in kleine groepen:
Voor mij was het voor het eerst ooit dat ik zangles nam en ik was echt verbaasd door het snelle effect wat je kunt bereiken. De online les werkte heel goed, Evelien kon goed persoonlijk advies geven op basis van observaties en kijken. Ik vond dat er alle ruimte was voor vragen. Fijn ook dat er niet een bepaalde ‘stijl’ of basisniveau nodig was. Ook als de andere cursist bezig was kon je door de online mogelijkheden zelf ook mee oefenen, misschien nog meer dan live, een bijkomend voordeel. Al met al heb ik dus met plezier heel veel geleerd. Aanrader!
-Rosa

Over de docent


Hallo!

Ik ben Evelien. In 2012 ben ik afgestudeerd aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen, richting jazz vocals. Daarna heb ik me verder verdiept in zangtechniek (Complete Vocal Technique). Ik vind het belangrijk dat ik mezelf steeds blijf ontwikkelen als zangeres en docent zodat mijn kennis en kunde up-to-date blijft. Dit doe ik door o.a. het volgen van cursussen en het bijwonen van (stem)symposia. Eind 2021 heb ik de opleiding tot Modern Vocal Teacher afgerond (Level 1). Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Zangpedagogen en de Kunstenbond.

Op dit moment geef ik zangles en koor bij verschillende instellingen, waaronder het Koorenhuis en LAKcursussen in Leiden.

Ik vind de stem het allermooiste instrument dat er is. Het komt helemaal vanuit jezelf en is daardoor heel persoonlijk. De stem kan zoveel verschillende klanken aannemen: licht, engelachtig, donker, zwaar, hard, scherp, warm, wollig.... ik ontdek nog steeds nieuwe kanten van m’n eigen stem en ik vind het heel erg leuk om in mijn lessen te werken met de stemmen van mijn leerlingen.

In 2018 was de release van mijn album 'Little Lights' in Theater De Nieuwe Regentes. Het is een album met allemaal eigen geschreven liedjes, in een mix van jazz, pop en een tikje Braziliaanse muziek. Meer info hierover vind je op mijn Facebookpagina of Instagram.

Naast het conservatorium heb ik Kunsten, Cultuur en Media aan de Rijksuniversiteit Groningen gestudeerd. Hier liggen ook twee andere passies van mij: film en het organiseren van culturele projecten.

Benieuwd naar de cursussen die ik geef? Neem een kijkje op deze website of neem contact met me op via evelienstormmusic@gmail.com.

Je kunt me trouwens ook volgen op Facebook ( www.facebook.com/evelienstormmusic ) en Instagram (@evelienstormmusic)! Mijn officiële website is www.evelienstormvocalcoach.com.


Informatie


Docent:

Evelien Storm

Doelgroep:

Alle

Discipline:

Muziek

Locatie:


Evelien Storm

vocal coach

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.