Koor 40+

Beschrijving


Hou je van zingen? En lijkt het je leuk om dat op een laagdrempelige manier samen met anderen te doen? Wil je na je werkdag even ontspannen? Geef je dan op voor deze cursus. We zijn een enthousiast groepje dat in 2017 onder leiding van Evelien van start is gegaan. We zingen canons, circle songs en één- of tweestemmige liedjes, van ‘Sittin’ on the Dock of the Bay’ tot ‘Mamma Mia’ en ‘Hallelujah’. We breiden ons repertoire steeds verder uit.

Zangervaring is niet vereist en je hoeft geen noten te kunnen lezen om mee te doen (maar dat is natuurlijk altijd handig meegenomen).

Je kunt een gratis proefles doen. Mannen zijn ook welkom! Aanmelden kan via deze website of stuur een mailtje naar evelienstormmusic@gmail.com.

Wat je moet weten

De cursus begint weer op 23 augustus 2022. Je kunt ook op een later moment instappen.

De cursus is speciaal voor volwassenen (40+).

De cursus bestaat uit wekelijkse koorlessen op dinsdag van 16:30 – 17:30 uur in het Koorenhuis.

Het te betalen lesgeld wordt berekend aan de hand van het aantal lessen in de resterende cursusperiode.

Over de docent


Hallo!

Ik ben Evelien. In 2012 ben ik afgestudeerd aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen, richting jazz vocals. Daarna heb ik me verder verdiept in zangtechniek (Complete Vocal Technique). Ik vind het belangrijk dat ik mezelf steeds blijf ontwikkelen als zangeres en docent zodat mijn kennis en kunde up-to-date blijft. Dit doe ik door o.a. het volgen van cursussen en het bijwonen van (stem)symposia. Eind 2021 heb ik de opleiding tot Modern Vocal Teacher afgerond (Level 1). Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Zangpedagogen en de Kunstenbond.

Op dit moment geef ik zangles en koor bij verschillende instellingen, waaronder het Koorenhuis en LAKcursussen in Leiden.

Ik vind de stem het allermooiste instrument dat er is. Het komt helemaal vanuit jezelf en is daardoor heel persoonlijk. De stem kan zoveel verschillende klanken aannemen: licht, engelachtig, donker, zwaar, hard, scherp, warm, wollig.... ik ontdek nog steeds nieuwe kanten van m’n eigen stem en ik vind het heel erg leuk om in mijn lessen te werken met de stemmen van mijn leerlingen.

In 2018 was de release van mijn album 'Little Lights' in Theater De Nieuwe Regentes. Het is een album met allemaal eigen geschreven liedjes, in een mix van jazz, pop en een tikje Braziliaanse muziek. Meer info hierover vind je op mijn Facebookpagina of Instagram.

Naast het conservatorium heb ik Kunsten, Cultuur en Media aan de Rijksuniversiteit Groningen gestudeerd. Hier liggen ook twee andere passies van mij: film en het organiseren van culturele projecten.

Benieuwd naar de cursussen die ik geef? Neem een kijkje op deze website of neem contact met me op via evelienstormmusic@gmail.com.

Je kunt me trouwens ook volgen op Facebook ( www.facebook.com/evelienstormmusic ) en Instagram (@evelienstormmusic)! Mijn officiële website is www.evelienstormvocalcoach.com.


Informatie


Docent:

Evelien Storm

Doelgroep:

Volwassenen

Discipline:

Muziek

Locatie:

Prinsegracht 27, Den Haag, Nederland

Aantal lessen:

Kosten:

14

€ 154 voor 14 lessen, later instappen is mogelijk,-

Evelien Storm

vocal coach