Klarinet & Basklarinet

Beschrijving


Wel eens een klarinet gehoord in een Symfonie Orkest, Jazz-band of Klezmer-groep? De prachtige klank van dit veelzijdig instrument geeft alle mogelijkheden voor het spelen van verschillende muziekstijlen.

Ik geef (bas)klarinetles aan zowel kinderen als volwassenen, en zowel aan beginners als gevorderden. Voor meer informatie of een proefles kun je contact opnemen via coenwolfgram@gmail.com.

Ever heard a clarinet in a symphony orchestra, jazz band or Klezmer group? The colorful sound of this characteristic instrument provides many opportunities for playing different musical styles.

I teach both to children and adults, beginners and advanced. For more information about the lessons please contact me: coenwolfgram@gmail.com.

Over de docent


In mijn klarinetlessen gaan speelplezier, het aanleren van een goede basistechniek en samenspelen hand in hand. Met mijn opgebouwde ervaring als klarinettist in orkesten en ensembles, en als klarinetdocent bij het voormalig Koorenhuis in Den Haag en de SKVR-Muziekschool in Rotterdam, kan ik zowel beginnende als gevorderde klarinettisten vooruit helpen.

Naast mijn werk als klarinetdocent werk ik als Projectleider Muziek voor het basisonderwijs bij KOO.

Ik heb hoofdvak klarinet en ensemble-leiding gestudeerd aan de Muziek Pedagogische Academie in Leeuwarden. Na het behalen van mijn Onderwijsbevoegdheid ben ik afgestudeerd aan het Rotterdams Conservatorium bij Walther Boeykens als Uitvoerend Musicus met als specialisaties Kamermuziek en Basklarinet.


Informatie


Docent:

Coen Wolfgram

Doelgroep:

English,
Jongeren,
Kinderen,
Leeftijd 55+,
Other languages,
Volwassenen

Discipline:

Muziek

Locatie:

Prinsegracht 27, Den Haag, Netherlands

Coen Wolfgram