Individuele vioolles

Beschrijving


Ik geef individueel les zodat ik het lesplan volledig op jou kan aanpassen. Om goed viool te leren spelen is het belangrijk lol te blijven hebben. Daarom kiezen we samen repertoire uit wat jou het meeste aanspreekt en binnen jouw mogelijkheden valt. Zodat het oefenen leuk blijft. 

Over de docent


Ik ben Esther Wüstenhoff. Naast mijn carrière als violiste vind ik het erg leuk om les te geven. Sinds 2015 geef ik vioolles in Den Haag aan jong en oud. Ik heb in de afgelopen jaren ontdekt dat het mij veel voldoening geeft om mijn passie over te dragen. Zowel vanaf het podium als in de leskamer.
Naast het lesgeven speel ik in verschillende orkesten, waaronder het Rotterdams Philharmonisch Orkest, het Residentie Orkest, het Noord Nederlands Orkest en het Antwerp Philharmonisch Orkest. Ook heb ik opgetreden met nationale en internationale artiesten zoals Armin van Buuren, Guus Meeuwis, The pointer sisters en John Miles.

Mijn studie (hoofdvak viool) heb ik gevolgd aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag bij o.a. Ilona Sie Dhian Ho en Theodora Geraets. Ik heb een masteropleiding gedaan aan het conservatorium in Rotterdam bij Benzion Shamir die ik cum laude heb afgerond.


Informatie


Docent:

Esther Wustenhoff

Doelgroep:

Jongeren,
Kinderen,
Leeftijd 55+,
Volwassenen

Discipline:

Muziek

Locatie:

Koorenhuis

Esther Wustenhoff

Viooldocent